ÇELİK ERZURUM’UN TEMAYÜL TARİHİNİ AÇIKLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "CHP'de bir kafa karışıklığı olduğu, paketle ilgili olduğu gibi, diğer konularda da kafa karışıklığı olduğu açıktır. İnşallah kafalarını düzeltirler, sonra CHP kurumsal kimliği ne düşünüyor, biz de bunu öğrenmiş oluruz" dedi.

11 Ekim 2013 Cuma 22:11
ÇELİK ERZURUM’UN TEMAYÜL TARİHİNİ AÇIKLADI
Çelik, Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında,  sözlerine,  vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik, trafik kazalarının yaşanmadığı "bayram gibi bir bayram" geçirilmesini temenni ederek başladı.
Türkiye'nin seçim atmosferine girdiğini, mahalli seçimlerin her geçen gün yaklaştığını anımsatan Çelik, bugünkü toplantının esas ve ağırlıklı gündem maddesinin yerel seçimler olduğunu söyledi. AK Parti'nin daha önce merkez yoklamasıyla aday belirlemeye karar verdiğini, 1 Ekim-1 Kasım tarihlerinde aday adayı müracaatlarının yapılacağını daha önce kamuoyu ile paylaştıklarını hatırlatan Çelik, teşkilatlar nezdinde yapılacak temayül yoklamalarının da mevcut 16 büyükşehirde 26-27 Ekim, diğer 65 kentte ise 9-10 Kasım tarihlerinde, bir genel başkan yardımcısının başkanlığında oluşturulacak heyetle yapılacağını aktardı.
Çelik, geçen hafta Sapanca'da bilim adamları, başarılı belediye başkanları ve genel merkezden katılan bir ekibin, "AK Parti Belediyeciliği" toplantısı gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Belediyecilik vizyonumuzla ilgili 2 gün boyunca ciddi çalışma yapıldı. Biz, her an hücreleri yenileyerek yolumuza devam ediyoruz. Değişen şartlara, ihtiyaçlara göre, insanımızın beklentilerine göre daha kaliteli, vatandaşımızı tatmin eden, insanımızın tadını çıkartacağı kentler oluşturmak için büyük bir gayret içerisindeyiz" diye konuştu.
Hüseyin Çelik, yerel seçim çalışmaları devam ederken hükümetin de çalışmalarını hızla sürdürdüğüne değinerek, "Türkiye'de halkımızın ekonomik refah düzeyini yukarı çekmek, problem alanlarını ortadan kaldırmak, reform, değişim ihtiyacını gidermek için de paketler hazırladık. Demokratikleşme çabalarımız dün vardı, bugün var, bundan sonra da devam edecek" ifadesini kullandı.
Çelik, TBMM'nin gündemindeki önemli konuların da değerlendirildiği MKYK toplantısında, mahalli seçimler, seçim hazırlıkları, adayların tespiti, aday adaylarının başvuruları için yapılması gerekenler, AK Parti'nin ilgili başkanlıklarının çalışmaları konularının ele alındığını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2013 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.