Çakır, Millet İttifakını böyle tanımladı: Kirli ve karanlık ilişkiler yumağı

MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Mehmet Musa Çakır, “HDP ve PKK’nın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini cümle alem biliyor” dedi.

admin
admin
03 Nisan 2023 Pazartesi 11:29
Çakır, Millet İttifakını böyle tanımladı: Kirli ve karanlık ilişkiler yumağı

MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Mehmet Musa Çakır, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccade ayıbını temizlemek için HDP ve FETÖ inanılmaz bir yarış verdi” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ayakkabılarıyla seccade üzerinde verdiği poz, siyaset gündeminin altını üstüne getirirken, MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Mehmet Musa Çakır da konuyla ilgili bir değerlendirme yaptı.

Aynı zamanda gazeteci olan Mehmet Musa Çakır, “CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccade skandalını savuşturmaya çalışanlar arasında Selahattin Demirtaş’ın da bulunuyor olması ne kadar ilginç, öyle değil mi?” diye sordu.

Çakır, HDP ve FETÖ’nün seccade meselesinin yönünü değiştirmek için olmadık yollara başvurduğunu dile getirerek, “Öyle ki, FETÖ’cü ne kadar haber sitesi, yayın organı ve sosyal medya hesabı varsa, hepsi de o fotoğraf karesinin montaj olduğunu ileri sürdü. Ama gerçek gün gibi ortadaydı” diye konuştu.

HERKES AYNI ANDA BU KADAR KÖR OLAMAZ!

Mehmet Musa Çakır, seccade olayında akıl ve mantıkla örtüşmeyen birçok husus bulunduğunu vurgulayarak, “Böyle bir durum söz konusu olamaz da, Kemal Kılıçdaroğlu seccadeyi görmediğini söylüyor. Mümkün olmamasına rağmen oldu ve görmedi diyelim. O fotoğrafı çeken de mi kördü, o fotoğrafı servis eden de mi kördü, paylaşan da mı kördü? Bu soruları uç uca ekleyince, zaten asıl gerçek ve maksat gün yüzüne çıkmış oluyor. Seccadenin üstünde ayakkabı ile poz vermek; tam da CHP’nin verebileceği bir mesaj olarak alınmış, Kılıçdaroğlu böylece bir yerlere gözünü kırpmıştır. Belki onlar için seccade önemli olmayabilir, ancak bu davranışı Saadet Partililer ve İyi Partililer içlerine nasıl sindirecekler, işte orası önemlidir” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU VE HDP

Öte yandan terörist Selahattin Demirtaş’ın bile sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nu savunduğunu hatırlatan Mehmet Musa Çakır, “Şimdi terörist Demirtaş’a şunu sormak lazım: seccade üzerinde bir yerlere mesaj veren Kemal Kılıçdaroğlu’nu savunmak sana mı kaldı? Tabi bir bakıma da terörist Selahattin Demirtaş’a da hak vermek lazım. Sonuçta Kılıçdaroğlu sadece CHP Genel Başkanı değil, aynı zamanda HDP’nin de Cumhurbaşkanı adayı durumunda. Dolayısıyla terörist Selahattin Demirtaş’ı da yadırgamamak lazım. Tüm HDP’liler ve tüm PKK’lılar gibi, o da doğal olarak Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.