Bingöl’den Vali Memiş’e teşekkür ziyareti

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret ederek, miting çalışmaları hakkında bilgi verdi.

admin
admin
16 Eylül 2022 Cuma 10:18
Bingöl’den Vali Memiş’e teşekkür ziyareti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın 15 Ekim’de Erzurum’a gelecek olması nedeniyle İl Başkanı A. Vahit Bingöl, Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret ederek, miting çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şimdiden miting startını vererek yeniden meydanlara inmeye başlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Erzurum’a gelerek saat 13.30 da istasyon meydanında halka seslenecek.

Konuyla ilgili olarak Erzurum Valisi Okay Memiş’i ziyaret eden İl Başkanı A. Vahit Bingöl, miting alanı, saati ve diğer çalışmalarla ilgili bilgi vererek teşekkür etti. Miting için müracaat ettikleri günden itibaren kendilerini yakın ilgiyle karşılayıp, hiçbir zorluk çıkartmadan kendilerini yardımcı olduğunu söyleyen Başkan Bingöl, “Sayın Valimiz Okay Memiş, tam bir devlet adamlığı ve devletin valisinin olması gereken gibi davranarak bize parti ayrımı yapmadan miting düzenlememiz için gerekli izni vererek gerek miting alanı, saati ve gerekse güzergahı için gerekli kolaylığı göstermişlerdir. Bunun için kendilerine içten duygularımla teşekkür ediyorum. Ayrıca, partimizin miting çalışmaları için gerek afiş asılması ve gerekse diğer konularda bize her türlü kolaylığı sağlayan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beye de teşekkür ederim Sayın başkanımız gerçekten parti ayrımı gözetmeksizin her kesimin belediye başkanı olduğunu göstermiştir. 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 13.30 da istasyon meydanında yapacağımız miting için bizlere gereken kolaylığı gösteren ve yardımcı olan Sayınız Valimiz Okay Memiş ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beyin nezdinde bu süreçte bizlere yardımcı olan ve miting öncesi ve sırasında görev alacak olan bütün kamu görevlilerine de şimdiden teşekkür ediyorum. Şimdiden bütün Erzurum halkını partili partisiz 7’den 70’e herkesi 15 Ekim Cumartesi günü saat 13.30 istasyon meydanındaki mitingimize davet ediyorum.” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.