Bingöl’den Erzurum halkına teşekkür

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, Genel Başkan Ali Babacan’ın parti binasını ziyareti sırasında gösterilen ilgiye teşekkür etti.

admin
admin
21 Ekim 2022 Cuma 10:14
Bingöl’den Erzurum halkına teşekkür

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, Genel Başkan Ali Babacan’ın parti binasını ziyareti sırasında gösterilen yoğun ilgi nedeniyle partili partisiz herkese teşekkür etti.

Hafta sonu miting düzenlemek üzere Erzurum’a gelen ancak Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen patlama nedeniyle mitingini iptal ederek parti il teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Ali Babacan’a gösterilen DEVA’sa yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı A. Vahit Bingöl, 7’den 7’e herkese teşekkür etti.

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Bingöl, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Öncelikle, miting sürecinde gecesini gündüzüne katan il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik politikalarında görevli tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca miting hazırlıklarımıza başladığımız ilk günden itibaren son dakikaya kadar bizden desteklerini esirgemeyen, bize ve arkadaşlarımıza yardımcı olan Erzurum Valimiz Sayın Okan Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e, İl Emniyet Müdürümüz Levent Tuncer ve tüm emniyet mensuplarımıza, Erzurum halkına, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Özellikle de miting düzenleme talebimizi kırmayıp bizleri ve Erzurum’u onurlandıran Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve beraberinde ilimize şeref veren genel başkan yardımcılarımız, Disiplin Kurulu Başkanımız Mustafa Nuri Akbulut, genel merkezimizin kadın ve gençlik politikaları başkanları, kurucular kurulu üyelerimize kalbi şükranlarımı sunarım. DEVA Partisi artık iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mitingimizi iptal etmemize rağmen 4-5 bin kişinin parti binamız önünde Sayın Genel Başkanımıza gösterdiği sevgi seli bizi ilerisi için daha da umutlandırmıştır. Ehil kadroları çevresinde birleştiren ve devlet geleneğini bilen, bürokrasi işleyişini içinden gelen deneyimli, kişiliği ve duruşu ile insanların gönlünde taht kuran bilge liderimiz Sayın Ali Babacan’a halkımız ‘Yusuf yüzlü’ ve ‘Çalmayan Uşak’ yakıştırmasını boşuna yapmamıştır. Bu da bizlere gurur veriyor. Katılımcılara ne para ne de yemek vaat edip getirmedik. Bu tamamen gönül işi oldu.” şeklinde konuştu.

Diğer yandan akşam ise parti il, ilçe, kadın ve gençlik politikaları yöneticileri onuruna akşam yemeği veren Bingöl, bazı çevrelerin ‘DEVA kalabalık toplayamayacağını anlayınca mitingi iptal ettirdi’ şeklindeki iddialarına ise şu şekilde cevap verdi; “Bu tür söylentileri çıkartanlar tamamen kasıtlı ve art niyetlidir. Şayet miting düzenlenseydi 50 bin kişi de katılmış olsaydı bu çevreler o zamanda ‘Bir tarafta ocaklar söndü, onlarca can kaybı oldu, bebekler yetim kaldı, DEVA güle oynaya miting düzenledi’ şeklinde eleştiri yaparlardı.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.