Bingöl’den adaylara çağrı: Erzurum’u başka illere imrendirmeyin

ETSO seçimlerinde oy kullanan Erzurum DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, başkan adayları Murat Resuloğlu ve Saim Özakalın’a başarılar diledi.

admin
admin
13 Kasım 2022 Pazar 11:23
Bingöl’den adaylara çağrı: Erzurum’u başka illere imrendirmeyin

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimlerinde oy kullanan Erzurum DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, başkan adayları Murat Resuloğlu ve Saim Özakalın’a başarılar diledi.

ETSO seçimlerinde Akaryakıt Meslek Gurubunda oy kullanan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit 23 nolu sandıkta oyunu kullandı. Bingöl, seçimlerin yapıldığı Erzurum Anadolu Lisesi’ne geldiğinde bahçede karşılaştığı ETSO Başkan adayları Saim Özakalın ve Murat Resuloğlu ile görüşerek kendilerine başarılar dilerken bazı önerilerde bulundu. Her iki adaya da her hangi bir siyasi partiye yakın olmamalarını isteyerek, bütün partilere eşit mesafede olmalarını önerdi.

Başkan Bingöl, “Her iki aday da benim için çok değerli iki arkadaşımdır. Her ikisi de Erzurum'un sorunlarına hâkim. Başkan adaylarından ricam; bizleri başka illere imrendirmesinler. Bu duruma ben çok üzülüyorum. Ticaret Odası demek var ya Erzurum ekonomisinin lokomotifi demektir. İnşallah saat 17.00’den sonra da birisi, makinist olarak bu lokomotifin başına geçecek ve her kesime aynı mesafede davranarak Erzurum’a katkı sağlayacak.” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumVahit BingölDeva
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.