Bingöl: Partimizin kapıları, Erzurum’u dert edinen herkese sonuna kadar açıktır

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Vahit Bingöl’den ilk açıklama geldi

admin
admin
18 Temmuz 2020 Cumartesi 15:39
Bingöl: Partimizin kapıları, Erzurum’u dert edinen herkese sonuna kadar açıktır

Geçtiğimiz gün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından Erzurum’a Kurucu İl Başkanı olarak atanan Vahit Bingöl’den ilk açıklama geldi. Başkan Bingöl, “Yüzünü rahmetli Menderes’e benzettiğim, siyaset anlayışını da rahmetli Özal’la bağdaştırdığım, Genel Başkanımız Ali Babacan, hizmet noktasında taşın altına elini sokmuşken, ben görevden kaçamazdım.” dedi.

Siyasi hayatı boyunca aldığı her görevi bi hakkın yerine getirmenin gayretinde olduğunu ifade eden Bingöl, “Kader gayrete aşıktır. Gayret bizden takdir Allah’tandır. Siyasi hayatım boyunca, aldığım her görevi bi hakkın yerine getirmek için gayret gösterdim. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, Erzurum’un, Erzurumlunun kalkınması ve refahı için çalıştım. Şehrin meselelerini şahsi meselem bilip, hemşerilerimle Erzurum için dertlendim. Siyasete girdiğim ilk günden bugüne bu zorlu yolda hemşerilerim beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Onlar nerede olmamı istedilerse ben orada olmaya çaba sarf ettim. Dedim ya Kader gayrete aşıktır diye. Aktif siyaset yaptığım dönemde de sonrasında derdim Erzurum oldu. Bu gayret bizi DEVA Parti’si ile buluşturdu.” dedi.

İl Başkanlığı görevine getirilme süreci ile ilgili de bilgi veren Başkan Vahit Bingöl, “DEVA Partisi Genel Merkezi’nin oluşturduğu komisyon, Erzurum’da bir takım çalışmalar yapmış, STK’larla, kanaat önderleri ile görüşmüş ve bu görüşmeler neticesinde de şahsıma bu görevi teklif etmiştir. Yüzünü rahmetli Menderes’e benzettiğim, siyaset anlayışını da rahmetli Özal’la bağdaştırdığım, Genel Başkanımız Ali Babacan, hizmet noktasında taşın altına elini sokmuşken, ben görevden kaçamazdım. Memnuniyetle bu görevi üstlendim. Şahsıma kıymet vererek, teveccüh gösteren Erzurumlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onlar benim yüzümü hiçbir zaman kara çıkarmadı. Ben de onları mahcup etmeme adına elimden gelen gayreti göstereceğim. Erzurum’un dertlerine DEVA olmak adına ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, “Ayrıca bize güvenerek Kurucu İl Başkanlığı görevini şahsıma layık gören Genel Başkanımız Ali Babacan’a da teşekkür ediyorum. Kısa sürede Erzurum’da teşkilatlarımızı oluşturarak, çalışmalarımıza başlayacağız. Partimizin kapıları, Erzurum’u dert edinen herkese sonuna kadar açıktır. Bunun bilinmesini isterim.” ifadelerine yer veren Başkan Bingöl, Mevlana’nın “Hakk şerleri hayreyler/Zannetme ki gayreyler/Arif anı seyreyler/Mevlâ görelim neyler/Neylerse güzel eyler.” dizeleriyle sözlerini tamamladı.

Editör

Son Güncelleme: 18.07.2020 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.