Başkan Öz, Vekil Öz! Hayırlı olsun…

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, mecliste kayıt işlemlerini yaptı.

admin
admin
02 Haziran 2023 Cuma 09:18
Başkan Öz, Vekil Öz! Hayırlı olsun…

Türkiye Büyük Millet Meclisi karşılama alanında yapılan kayıt işlemlerinin ardından Milletvekili Öz’e rozetini eşi Meryem Öz taktı.

Meclisteki kayıt işlemlerinden Milletvekili Öz’ü bazı belediye başkanları da yalnız bırakmadı.

Milletvekili Mehmet Emin Öz’ün meclisteki ilk günkü heyecanına çocukları da ortak oldu.

Kayıt işlemlerinin ardından kısa bir açıklama yapan Milletvekili Öz, “Gazi Meclisimize mazbatamızı teslim ederek 28. Dönem Erzurum Milletvekili olarak kaydımızı yaptırdık. Rabbim, ülkemize, milletimize ve Erzurum’umuza hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin, inşallah!” dedi.

“Artık memleket için çalışma vakti” diyen Mehmet Emin Öz, “Öncelikle bu heyecanı ve gururu bizlere yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık memleket için çalışma vakti. Şehrimizin sorunlarına hakimiz, yol haritamız da belli. Diğer vekil arkadaşlarımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte daha çok çalışıp Erzurum'a yapacağımız hizmetlere hızla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İl Başkanlığı yaptığı dönemde Erzurum’un birleştirici ve bütünleştirici gücü olan, şehrin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için yoğun mesai harcayan Mehmet Emin Öz’den milletvekilliğinde de kamuoyu aynı performansı bekliyor.

Mehmet Emin Öz’ün TBMM’de Erzurum’u temsil etmesinden memnuniyet duyan vatandaşlar, “Sayın Mehmet Emin Öz, il başkanlığı döneminde de şaibeden uzak, Erzurum’a ve Erzurumluya hizmet için yoğun mesai harcıyordu. Aynı mesaiyi TBMM’de de sergileyeceğinden şüphemiz yok. Kapısının ve gönlünün tüm Dadaşlara açık olduğuna şahidiz ve bundan sonra da olacağına eminiz. Kendisiyle gurur duyuyor, yeni dönemde başarılar diliyoruz.” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 02.06.2023 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.