BAŞKAN AYDIN, BAKAN AKDAĞ İÇİN HORASAN HALKINI DAVET ETTİ

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 17 Mart’ta Horasan'da Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katılımıyla gerçekleşecek mitinge tüm Horasanlıları davet etti.

admin
admin
16 Mart 2017 Perşembe 23:33
BAŞKAN AYDIN, BAKAN AKDAĞ İÇİN HORASAN HALKINI DAVET ETTİ

Sağlık Bakanı Akdağ düzenlenecek mitinglerle Erzurum’un dört bir yanına giderek vatandaşlardan 'Evet' için destek isteyecek. Horasan Yavuz Selim Caddesi’nde 17 Mart Cuma günü saat 10:30’da gerçekleşecek olan miting için köylerden ücretsiz araç kaldırılacak.

Başkan Aydın yaptığı açıklamada; "Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ, 17 Mart Cuma günü Saat 10:30’da Yavuz Selim Caddesi’nde yapılacak mitinge katılacaktır. Mitinge tüm Horasanlı hemşehrilerimiz davetlidir. Cuma günü bütün Mahallerimizden saat 08:30’dan itibaren Horasan’daki miting alanımıza araçlar hareket edecektir" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.