Bahçeli’den Erzurum açıklaması

​​​​​​​MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın olası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ve Erzurum adayı Serdar Sevimli’nin çekilmesiyle ilgili konuştu.

admin
admin
10 Aralık 2018 Pazartesi 18:48
Bahçeli’den Erzurum açıklaması

MHP Lideri Bahçeli, ''Binali bey aday olursa başımızın üstünde yeri var. TBMM Başkanlığın'dan istifa etmesine gerek yok. Seçildikten sonra istifa edebilir'' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

AK Parti ve MHP de iki değerimiz 51 ilde adaylar belirleniyor. 30 Büyükşehir içinde 3 tanesi MHP'nin aday çıkarmayacağız büyük il diğerleri üzerine çalışma devam ediyor.

Düşüncemiz vardır CHP, HDP işçi Partisi buradaysa gelir aday çıkartırlarsa Cumhur İttifakı'nın adayı kim olursa onu destekleriz.

OSMANİYE AÇIKLAMASI

Osmaniye 51 ilin kapsamı içinde, ittifak yapmıyor jest diyorlar öyle bir şey yok AK Parti de çıkartabilir biz de çıkartabiliriz. Biz zaten ilan ettik. Osmaniye jestin içinde değil jestle rest arasında farkı var.

1 Nisan günü Cumhur İttifakı çok güçlü bir şekilde uyanacak.

'ERZURUM'DA NİÇİN ADAY ÇEKİLDİ?'

"Erzurum ve Denizli'de adayınızı çektiniz. AK Parti adayları mı desteklenecek?" sorusu üzerine Bahçeli, "Cumhur İttifakını oluşturan iki partinin içinde, sözgelimi Erzurum'da AK Parti 24 Haziran'da 220 bin oy almış, buna karşılık biz de 78 bin oy almışız. Böyle bir durum karşısında 'aday bizden olsun' demek Cumhur İttifakı ruhuyla bağdaşmaz. Önemli olan Cumhur İttifakını oluşturan partilerin adaylarının seçilmesidir. Böyle bir yaklaşım içerisindeyiz. Denizli'de de bu böyledir." değerlendirmesini yaptı.

Editör

Son Güncelleme: 10.12.2018 23:08
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDevlet Bahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.