AYDEMİR: DADAŞLAR VEFA GÖSTERDİ

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim sonuçlarının Türkiye, bölge ve Erzurum için hayırlı olmasını diledi.

15 Haziran 2011 Çarşamba 15:57
AYDEMİR: DADAŞLAR VEFA GÖSTERDİ
Adaylık süreci içinde gerek AK Parti Teşkilatları ve gerekse medya’dan yoğun destek ve ilgi gördüklerini, bu teveccühe minnettar bulunduklarını açıklayan Aydemir, “Erzurum oylarıyla halka hizmet edenlere, istikrara ve ülkeyi 2023’e taşıyacak olan AK Vizyona destek verdi. Bu teveccüh ve ilgi her türlü takdirin üstündedir. Dadaşlar’ın bu eğilimi, Erzurumluluk ruhunun ifade edildiği bir vefa örneğidir.” dedi.

DADAŞLARA SELAM OLSUN..
Seçim döneminde şahsına gösterilen ilgi, alaka ve desteği ifadeden aciz olduğunu, Erzurum’un kendisine sevda ile yaklaşanlara bir dadaş duruşu sergilediğini belirten Aydemir, “ Aşkale’den Uzundere’ye, Karayazı’dan Çat’a, İspir’den Şenkaya’ya, Hınıs’tan Köprüköy’e, Horasan’dan Aziziye’ye Yakutiye’ye, Tekman’dan Palandöken’e, Oltu’dan Narman’a, Şenkaya’dan Olur’a, Karaçoban’dan Tortum’a, Pasinler’den Pazaryolu’na kadar, ilçe ilçe, köy köy destek veren; Erzurum Ovası gibi engin, Palandöken gibi dik, Tabyalar kadar onurlu bir yaklaşım sergileyen, tüm Dadaşlara kalbi saygı ve selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.

SEÇİLENLER ERZURUM ASALETİNİN GEREĞİNİ YAPACAKLARDIR
Siyasetin halka hizmet aracı, halka hizmetin ise hakka inanlar için görev olduğunu hatırlatan Aydemir, seçilen milletvekillerinin Erzurum’u, ilin asaletine ve vakarına layık biçimde temsil edeceklerine inandığını, siyasette dadaş markası olarak hizmet vereceklerinden emin olduğunu kaydetti.

GÖNÜL SEFERBERLİĞİNE DAVET ETTİK
Seçim sürecinde dile getirdiği mesajlara dikkat çeken Aydemir şöyle dedi: “Biz meşrebimiz ve dadaşlığımızın gereği olarak halkımızla doğruları paylaştık. Vaat etmedik, yalan söylemedik, ilin hizmet ufkunu paylaşarak, Erzurum paydasında bir gönül seferberliğinde buluşmayı hedefledik. Erzurumlu AK Parti iktidarının sunduğu hizmetleri takdir ettiğini oylarıyla ortaya koydu. Bu teveccüh, hizmet edenlere gösterilen bu destek, elbette karşılığını bulmaya devam edecektir.”

ERZURUM’UN AKDAĞ’A TEŞEKKÜRÜ
Erzurum’un sağlık, eğitim, ulaştırma, enerji, turizm ve spor başta olmak üzere tüm kalkınma alternatiflerinde bölgede öncü il ve marka şehir konumuna yükseldiğine değinen Aydemir, “Erzurum, Sağlık Bakanımız, mümtaz devlet ve siyaset adamı Sayın Recep Akdağ’ın Türkiye’de başlattığı Sağlıkta Dönüşüm reformundan en fazla yararlanan iller arasındadır. Bu alanda Erzurum’da ilkler gerçekleşmiş, Erzurum Çağrı merkezi, Bölge Eğitim Hastanesi, Aile Hekimliği uygulamaları ve proje safhasından hayata geçirilme dönemine aktarılan Sağlık Kampüsüyle sağlıkta bir çekim ve cazibe merkezi olmuştur. Halkımız da bu hizmetlere oylarıyla teşekkürlerini bildirmişlerdir.” dedi.

AKDAĞ BİR ERZURUM MARKASIDIR
Sağlık Bakanı Akdağ’In Türkiye’de başlattığı Sağlıkta Dönüşüm reformuyla tarihe geçtiğini, yeni kurulacak olan kabinede de görevlendirileceğinden emin olduğunu belirten Aydemir, “ Sayın Akdağ, Türk Siyasi tarihinde bir Erzurum markası olmuştur” vurgusunu yaptı.

ERDOĞAN’IN ERZURUM SEVDASI
Erzurum’un AK Parti iktidarı döneminde aldığı hizmetlerin temelinde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum sevgisi’nin bulunduğunu kaydeden Aydemir, “Sayın Genel Başkanımız Erdoğan önderliğinde yürütülen AK Hizmet Davasının eserleri, Erzurum’un 2023 vizyonunu yalnız ülke ve bölgeye değil, dünyaya taşımış, Erzurum özellikle enerji ve kış turizm ve sporu alanında bir dünya kenti olmuştur.” dedi.

ERZURUM DÜNYA KENTİ
Görkemli tarihi, eşsiz doğası ve bereketli ekonomik kaynaklarıyla Erzurum’un özellikle Avrasya durağında bir cazibe merkezi haline geldiğine işaret eden Aydemir, 2013’te hayata geçirilecek olan Nabucco enerji projesiyle Erzurum’un dünyada bir enerji koridoru konumunu kazanacağını, istihdam alanında da çok büyük getirisi olacak bu açılımla dünyanın Erzurum’a odaklanacağını söyledi.

AK UFUK VURGUSU
Erzurum’un AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’ın kazandırdığı AK Ufukla artık sıradan bir il değil, büyük hedefleri olan bir şehir ve bölge lideri sıfatını elde ettiğine dikkat çeken Aydemir, “ Erzurum artık büyük hedeflerin, büyük ufukların adresidir. Üniversiteleri, Sağlık Tesisleri, ulaşım imkanları, enerji hatları, turizm imkanları, Kış Sporları yatırımlarıyla Erzurum dünyaya açılma fırsatı bulmuştur. Sayın Erdoğan’ın özel çaba ve destekleriyle dünyada çok az şehrin sahip olduğu olimpiyat kenti sıfatını kazanan Erzurum büyüme ve gelişme sürecindedir. Dadaşlar bu gerçeği görerek, oylarıyla, yürekleriyle AK Parti hareketine destek vermiş, “ İstikrar Sürsün, Erzurum, Doğu Anadolu, Türkiye büyüsün” demişlerdir. İnşallah da öyle olacaktır.” dedi.

AK HEYECAN
AK Parti iktidarı döneminde, Erzurum’un uzun yıllar boyunca atıl bırakılan kalkınma heyecan ve enerjisinin yeniden güç kazandığını, geçmiş iktidarların oluşturduğu sosyo ekonomik kırılganlığın yerini bir gelişme ve büyüme seyrine terk ettiğini ifade eden Aydemir, Başbakan Erdoğan’ın Erzurum için yeni ve büyük bir armağanının da DAP Başkanlığının ilde konuşlandırılması olduğunu belirtti. Aydemir, bu başkanlıkla, Erzurum’un Doğu Anadolu Bölgesindeki diğer 13 il için vizyon çizecek konumuna geleceğini bildirdi.
Açıklamasının son bölümünde tüm Erzurum halkına, gösterdikleri ilgi ve alaka verdikleri destek ve sergiledikleri teveccüh için teşekkür eden Aydemir, bir Erzurum sevdalısı olarak ile başka platformlarda da hizmet sunmaya devam edeceğini, bu yolda tek sermayesinin dadaş duruşu ve Erzurumluluk mayasının olduğunu kaydetti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.