Atatürk Üniversitesi bingo dedi!

3 ayrı partiden siyasete giren 3 isim de listenin iyi yerlerinde...

admin
admin
27 Nisan 2023 Perşembe 11:30
Atatürk Üniversitesi  bingo dedi!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde aday adayı olup listelerin en iyi yerlerine gelen sadece 3 isim oldu.

Bu isimler AK Parti’den Prof.Dr. Orhan Ateş, MHP’den Hanifi Macit, İyi Parti’den de Kerem Karabulut oldular.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Orhan Ateş hoca memleketi Bayburt’da AK Parti’den birinci sıra milletvekili adayı oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e yakınlığı ile tanınan Ateş, aynı zamanda Erzurum’da tanınmış en iyi gözcü hekimlerden.

MHP’den ikinci sıra milletvekili olan Muhammet Hanifi Macit de Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’ndeki görevinden ayrılarak vekil adaylığı için istifa etmişti.

Macit de çeşitli mahfillerde tebliğleri bulunan tanınmış felsefecilerden.

Yine Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Prof.Dr.Kerem Karabulut da İYİ Parti’nin Iğdır birinci sıra adayı.

Daha önce Kars Kafkas Üniversitesi rektörlüğü için aday olan Karabulut da sahasında bilindik bir ekonomist.

Bu arada unuttuklarım alınmasın lütfen, yine Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden Prof.Dr.İshak Kotçioğlu ile Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Tuğrul Şan İYİ Parti Erzurum Milletvekilliği adaylığı için istifa etmişlerdi ama listeye girmeyen akademisyen oldular.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.