AKSAK: EFENDİMİZ EN BÜYÜK ÖRNEĞİMİZDİR

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Mevlid Kandili tebrik ederek, “Peygamber Efendimiz bizim en büyük örneğimizdir” dedi.

02 Ocak 2015 Cuma 14:18
AKSAK: EFENDİMİZ EN BÜYÜK ÖRNEĞİMİZDİR
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında Peygamber Efendimizin insanlığa rahmet olarak gönderildiğini ve en büyük örnek olduğuna dikkat çekti.

Peygamber Efendimizin, doğumunun çok önemli bir hadise olduğunu ifade eden milletvekili Muhyettin Aksak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“O, güzel ahlakı tamamlamak ve insanlığa en büyük rehber olarak gönderilmiş son elçidir. Allah Teala, Efendimizin doğduğu gece dünyanın farklı bölgelerinde meydana gelen olağanüstü hadiselerle Kutlu Doğumun gerçekleştiğini yeryüzüne müjdelemiştir. Çünkü bu gece, Peygamberler silsilesinin son halkası ve Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammmed Mustafa doğmuştur. Çünkü bu Kutlu Doğum, nurun karanlığa galip geleceğinin, diri diri toprağa gömülen masum kız çocuklarının kurtuluşa ereceğinin ve îlâ-yı kelimetullahın tüm yeryüzüne yayılacağının müjdecisi olmuştur.

Mevlid Kandili’nin karanlıklar içindeki insanlığa aydınlık, iç ve dış dünyamıza huzur getirmesini, Mevlid-i Nebi’nin yaşantımızda O’nun örnekliğine yer vermeye, O’nu yakından tanımaya, sevmeye ve O’nun sevgisi etrafında birleşmeye vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle; Erzurum halkının, ülkemizin ve tüm İslam Aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 02.01.2015 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.