AKİL ADAMLARI MAYIN EŞEĞİ OLARAK SÜRDÜLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, akil adamların içinde bulunan 20 üyenin PKK, Abdullah Öcalan tarafından belirlendiğini belirterek, akil adamların mayın eşeği olarak toplumun önüne atıldığını öne sürdü.

29 Nisan 2013 Pazartesi 09:37
AKİL ADAMLARI MAYIN EŞEĞİ OLARAK SÜRDÜLER
Erzurum’da basın mensuplarıyla düzenlenen sohbet toplantısında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, akil adamların içerisinde 20 üyenin Abdullah Öcalan tarafından belirlendiğini öne süren MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, “20 kontenjan PKK’nın. Aponun verdiği isimler. Artistleri matrisleri bu heyetlere koydular. Toplumumuzun bunlara karşı bir sempatisi var. Onlar bu sempati ile kapıyı açacak ötekileri zehirlerini kusacaklar. Efendim bunlar halkın ne düşündüğünü toplayıp bize rapor edecekler diyorlar. Arkadaşlar bu zekamızla alay etmek değil midir? Devletin MİT'i var, Emniyet istihbaratı var Genelkurmay istihbaratı var. Var oğlu var. Hükümet istese toplumun bu konularda ne istediğini 24 saat içerisinde alamaz mı? Nedir bunların görevi? Bu aşamada tartışmaları önlemek için akil adamları toplumumuzun önüne attılar mayın eşeği olarak sürdüler, Evet mayın eşeği bunlar. Cambaz bunlar. Bizi cambaza baktırıyorlar. Kendileri bu melanetliklerini işlemeye devam ediyorlar”

Editör

Son Güncelleme: 29.04.2013 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.