AKDAĞ İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ile AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ilçe gezilerini sürdürdüler.

21 Temmuz 2013 Pazar 14:26
AKDAĞ İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Geçtiğimiz aylar içerisinde Erzurum'un kuzey ve güney ilçelerine giderek vatandaşların ve esnafın dertlerini dinleyen Akdağ ve beraberindekilerin bugünkü durağı Horasan, Köprüköy ve Pasinler oldu. Gittikleri ilçelerdeki vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti yönetimi hem esnafın sıkıntı ve taleplerini dinlediler, hem de AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımları anlattılar.
Akdağ ve beraberindekilerin ilk durağı olan Horasan'da esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Horasan İlçe Başkanlığı ziyaret edildi. Ziyarette son 10 yılda sağlık sisteminde yakalanan başarıdan dolayı vatandaşlar eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a teşekkür ettiler. Bu arada Merkezi Hastane Randevu Sistemi'nin (MHRS) nasıl işlediğini test etmek amacıyla, Horasan İlçe Başkanı kendi adına dahiliye servisinden randevu talep etti. Yaklaşık bir dakikalık süre içerisinde Çağrı Merkezi'ndeki görevli tarafından Horasan Devlet Hastanesi'nden istenilen randevunun verilmesi üzerine, Recep Akdağ partililer tarafından alkışlandı.
Recep Akdağ ve İl Başkanı Murat Kılıç, Horasan'a bağlı Ardi Köyü'nde oturan Hamza Alper isimli vatandaşın geçtiğimiz gün boğularak hayatını kaybettiği köye giderek, ölen gencin ailesine başsağlığı dileklerini ilettiler. Ardi Köyü'nde ikamet eden ve serinlemek isterken girdiği Aras Nehri'nde boğularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Hamza Alper'in ailesi ve akrabalarını taziye çadırında ziyaret ederek başsağlığı dileyen heyet buradan Yağan'a geçtiler.
Yağan'da toplanan vatandaşlara hitap eden İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti'ye bugüne kadar verilen desteklerin devam ettiği sürece 2023'e istikrarla giden Türkiye'nin kalkınmadaki hedeflerine hızla ulaşacağını kaydetti. Daha sonra mikrofonu alan Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Gezi Parkı olaylarında oynanmak isteyen oyunlara dikkat çekerek "Millet kendi iradesini başkasına çiğnetmeyeceğini öğretti" dedi. Türkiye'nin 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ayaklarının üstünde durabildiğini belirterek, 3 bin doların altında olan milli gelirin kendi iktidarları döneminde 11 bin dolara kadar çıktığını söyledi. Artık Türkiye'de 6 aydan beri şehit haberlerinin gelmediğini, anne ve babaların gözyaşlarının dinmesinin bir takım çevreleri rahatsız ettiğini belirten Akdağ, Hükümet olarak çözüm sürecini devam ettirmeye kararlı olduklarını sözlerine ekledi.
Yağan'dan ayrılan Recep Akdağ ve beraberindekileri Pasinler'de Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ile partililer ve vatandaşlar karşıladı. İlçe girişinde bulunan bir parkta vatandaşlara hitap eden Milletvekilleri Recep Akdağ, Adnan Yılmaz ve İl Başkanı Murat Kılıç, bir zamanlar bütçesinin büyük bölümünü faize veren Türkiye'nin, artık kalkınma yolunda hamle yaptığını ve AK Parti kadrolarıyla ülkenin 2023 hedeflerine hızla ulaşmaya başladığını söylediler.
Eğitimden, sağlığa, tarımdan ulaşıma, hükümetin ekonomide yakaladığı başarılı sonuçlardan, çözüm sürecine varıncaya kadar her alanda halkı ve partilileri bilgilendiren Milletvekilleri Recep Akdağ, Adnan Yılmaz ve İl Başkanı Murat Kılıç, yeni Yerel Yönetimler Yasası'nın yürürlüğe girmesiyle ilçelere bundan böyle daha iyi hizmetlerin yapılacağını ve Büyükşehir Belediyesi'nin bütün ilçeleri arzu edilen yatırımlarla hizmete doyuracağını anlattılar. Vatandaşlardan gelen istekleri not alarak takipçisi olacaklarını da kaydeden Akdağ ve beraberindekiler, ilçelerdeki esnafları tek tek dolaşarak sohbet ettiler.
Yapılan ziyaretlerin ramazan ayına denk gelmesinin mutluluk verici olduğunu ve böylesine mukaddes bir ramazan gününde hemşehrileriyle bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Ramazanı Erzurum'da hemşehrilerimizle birlikte yaşamak ayrı bir güzellik veriyor. Böylesine manevi bir ortamda hemşehrilerimizin hem isteklerini dinledik, hem de bağrından İbrahim Hakkı Hazretleri gibi değerli bir zatı çıkarmış olan Pasinler'deki, Horasan ve Köprüköy'deki hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. İnşallah AK Parti İktidarı'nın hizmetleri artarak devam edecek ve bizler de vatandaşlarımızı sık sık ziyaret edeceğiz" dedi.
İlçe ziyaretlerini tamamlayarak Erzurum'a dönen Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, İl Başkanı Murat Kılıç ile beraberindekiler Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçtiler. Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cumhur Hakkı Çankaya ve hastane yöneticileri tarafından karşılanan Akdağ ve heyeti hastane çalışanlarıyla birlikte iftar yemeğinde buluştular. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yemekhanesindeki yemeğe Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız da katıldı.
Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'nin sağlık alanında yakaladığı başarıda sağlık çalışanlarının büyük pay sahibi olduğunu her fırsatta dile getirdiğini kaydetti. En alt kademede görev yapan sağlık personelinden en üst seviyedeki bürokratlara varıncaya kadar sağlık çalışanlarının gece gündüz en zor şartlarda bile özveriyle görev yaptıklarını ve yakalanan başarıdaki en büyük pay sahibinin de sağlık çalışanları olduğunu tekrarlayan Akdağ, eski mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ iftar yemeğinin ardından Kardelen Televizyonu'na geçerek canlı yayın konuğu oldu. Akdağ ve beraberindeki heyet bugün de Çat ilçesine geçerek ilçe ziyaretlerini tamamlayacak.

Editör

Son Güncelleme: 21.07.2013 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.