AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK Parti İl Başkanlığı’nca bayramlaşma programı düzenlendi.

16 Ekim 2013 Çarşamba 18:56
AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA
Palandöken Belediyesi Çeçenistan Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen programa ilgi oldukça yoğundu.Bayramlaşma programında konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti iktidarının 11 yıl içerisinde ülkeye büyük hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, Türkiye’nin darbeci zihniyetten kurtulmasına rağmen, muhalefet partilerinin söz konusu zihniyetinden kurtulamadığını, Türkiye’nin Ak Parti iktidarı döneminde dünyanın ve bulunduğu bölgenin önemli siyasal aktörlerinden birisi haline geldiğini dile getirdi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde de belediye başkan aday adaylarına çağrı yapan Kılıç, "Ak Parti ’ben’ değil, ’biz’ diyenlerin partisi. Biz dava partisiyiz. Davaya kimse benlik duygusuyla zarar veremez. Bu bayramda da nefislerimizi bıçak altına yatıralım." dedi.

Türkiye’nin Ergenekondan kurtulmuş, darbeci zihniyetten kurtulmuş yeni bir Türkiye olduğuna dikkat çeken Kılıç, "AK Parti olarak bu ülkeye hizmet eden, bu ülkenin gelişmesinde, kalkınmasında rol alan bütün teşkilat mensuplarımızı bir kez daha şöyle bir Türkiye fotoğrafını düşünmeye Türkiye’nin geleceğiyle ilgili bir kez daha neler yapılması gerekiyor şeklinde gözden geçirmeye davet etmek istiyorum. Bu ülkede 11 yıl içerisinde hakikaten büyük hizmetler yapıldı. Türkiye her geçen gün büyüdü ve gelişti. Bunu hem yatımlar anlamında hemde demokratikleşme anlamında Türkiye’nin daha demokratik bir ülke olması anlamında düşünebiliriz. Türkiye, bundan 15 yıl önce belki 28 Şubat dönemlerinde başörtüsü ile sokağa çıkılr mı? çıkılmamalı şeklinde, aslında bunu kamusal alan diye çok enterasan tabirle önümüze koydular. Sokakları dahil kamusal alan olarak nitelendirmeye çalışan bir anlayışla yönetilmeye çalışılıyordu. Türkiye’de darbe kalıntısı ve darbeci zihniyet Türkiye’yi onlarca yıl idare etti. Daha düne kadar üniversitelerde başörtüsü ile maalesef okula gitmek mümkün değildi. Bugün artık bunlardan bahsetmiyoruz. Yapılan düzenleme ile resmi kurumlarda dahi başörtüsü ile çalışma imkanı geliyor. Türkiye, yasaklarından, korkularından,darbeci zihniyetten kurtuluyor. Türkiye’nin kurtulamadığı bir şey var oda malesef bu zihniyete sahip muhalefetten halen kurtulamadık. Türkiye artık eski Türkiye değil. Bu yeni Türkiye; daha demokratik bir Türkiye, Ergenekondan kurtulmuş, darbeci zihniyetten kurtulmuş yeni bir Türkiye. Bu yeni Türkiye’de de bizim teşkilatlarımız AK Parti teşkilatları büyük emek sahibidir. Türkiye’nin güçlü olması AK Parti’nin güçlü olmasına bağlı. Daha düne kadar Türkiye üzerine oyun oynayanlar, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler emin olunuz eğer AK Parti bu kadar güçlü olmasaydı bunu başarabilirlerdi. Dolayısıyla Türkiye çok daha güçlü olmalıdır, çok daha güçlü olarak yoluna devam etmek zorundadır. Bunuda başaracak olan AK Parti’nin teşkilatlarıdır."
Bayramlaşma programında daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak ve Fazilet dağcı Çığlık birer konuşma yaptı.
AK Parti Milletvekili Yılmaz, Aksak ve Yavilioğlu ise bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu söyledi.Bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ise son yapılan MKYK toplantısında yerel seçimler öncesi Büyükşehirlerde aday adayları üzerinde temayül yoklaması yapacakları yönünde karar aldıklarını belirterek, klasik belediye yönetimlerinden çıkılıp modern belediyecilik anlayışı içerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
Aday adayları üzerinde bu kriterleri arayacaklarını dile getiren Çığlık, artık modern belediyecilik noktasında çalışmalar gerçekleştirilmesi gerektiğini ifade etti.Programa AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İlçe belediye başkanları, İlçe başkanları, İl genel ve belediye Meclis üyeleri, AK Parti milletvekilleri Adnan Yılmaz, Fazilet dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak ve Cengiz Yavilioğlu,, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 16.10.2013 19:02
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK PartiBayramlaşma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.