AK Parti startı verdi: 6 ilçede başkan değişiyor

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'den ilçe kongreleri açıklaması

admin
admin
11 Şubat 2020 Salı 07:22
AK Parti startı verdi: 6 ilçede başkan değişiyor

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 22 Şubat'tan itibariyle ilçe kongrelerine başlayacaklarını ve kongrelerle siyasete yeni yüzlerin kazandırılması amaçladığını söyledi.

Öz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 22 Şubat itibariyle başlayacakları ilçe kongrelerin ilk başta 6 ilçede yapılacağının belirtti. Başkan Öz, “Karayazı, Pasinler, Tortum, Köprüköy, Tekman ve Olur’da yeni başkan ve yeni yönetim seçimleri olacak.” dedi.

Delege tespitini yaptıklarını açıklayan Öz, “4 bin delegeye sahibiz. Bu yıl sonuna kadar ilçe başkanları ve yöneticiler belirlenecek. Daha sonra da İl Başkanlığı seçimini yapacağız. 2021 yılında da büyük kongreyi gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin Erzurum siyasetini canlı tutmak olduğunu ifade eden Öz, "Amacımız siyasete yeni yüzleri kazandırmak, zaman zaman Türkiye'deki siyasetin önünü açmak ve bölgedeki siyaset dinamizmine ayak uydurmaktır." İfadelerini kullandı.

Öz, AK Partinin "Her şey Türkiye için" anlayışıyla yola çıktığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Partimizin anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlayışımızın içini doldurabilmek için toplumumuzun değerlerini siyasete kazandırmak arzusundayız ve kongrelerimizi bu mantıkla değerlendiriyoruz. Bizim partide eski, yeni olmaz herkes bu partinin değeridir. Eski olarak nitelendirdiğimiz arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanıyoruz. Erzurum siyaseti de eski ile yeni kenetlenmiştir ve önümüzdeki bu zor dönemi aşmak için elinden geleni yapacaktır."

Toplantıya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 11.02.2020 22:06
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK PartiSeçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.