AK Parti Kadın Kolları’nda nöbet değişimi

AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanlığı'na Avukat Beyza Saltuklu Özdemir atandı.

admin
admin
16 Kasım 2023 Perşembe 11:05
AK Parti Kadın Kolları’nda nöbet değişimi

AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanlığı'nda görev değişikliğine gidildi. Genel Merkez Disiplin Kurulu’na giren eski Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik’ten boşalan koltuğa, Avukat Beyza Saltuklu Özdemir getirildi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ile milletvekilleri sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlar ile Özdemir’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dilediler.

Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi ve eski Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik ise Özdemir’i tebrik ederek, “Değerli dava arkadaşım Beyza Saltuklu Özdemir'e başarılar diliyorum. Görevi layıkıyla yapacağına eminim. Can Başkanım yolun, bahtın, izin açık olsun inşallah” dedi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Beyza Saltuklu Özdemir, mazbatasını AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in elinden aldı.

Öte yandan AK Parti Erzurum Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla Beyza Saltuklu Özdemir’i tebrik ederek, eski başkan Ayşe Deniz Çelik’e teşekkür etiler.

İşte o mesajlar;

Selami Altınok

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Beyza Saltuklu Özdemir’i tebrik eder, AK davamız ve Şehrimiz için verecekleri mücadelede muvaffakiyetler dilerim. Görevi devreden Ayşe Deniz Çelik’e de hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Birlik ve Beraberlik içinde, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza ‘Tevazu ve Samimiyet’ ilkesiyle devam edeceğiz. Rabbim, AK davamıza ve Aziz Milletimize hizmet eden neferleri muzaffer eylesin.

Mehmet Emin Öz

AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanlığı'na atanan Sayın Beyza Saltuklu Özdemir'i kutluyor, partimizin değerleri ve hedefleri doğrultusunda başarılı bir dönem geçireceğine olan inancımı ifade ediyorum.

Bu vesileyle, görev süresi boyunca göstermiş olduğu özverili çalışmaları, partimize katkıları ve gayretleri için Sayın Ayşe Deniz Çelik'e derin teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinin bu süreçte gösterdiği çalışmalar, partimizin Erzurum'daki başarısına büyük katkılar sağlamıştır.

Yeni Kadın Kolları il başkanımız Sayın Beyza Saltuklu Özdemir'e yeni görevinde üstün başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Partimiz ve Erzurum için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Abdurrahim Fırat

Erzurum Milletvekillerimiz ile birlikte kadın kolları başkanı seçimi için Ankara’da bulunan Bilge Mutlu, Beyza Saltuklu Özdemir, Ayşe Aydın, Ebru Akdemir ve Kibare Yüce ile Gazi meclisimizde bir araya geldik. Yeni Kadın Kolları Başkanımız Beyza Saltuklu Özdemir’i tebrik eder, önceki dönem Kadın kolları başkanımız Ayşe Deniz Çelik’e AK davaya olan hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim. Şehrimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik hukukunun geliştirilmesi ve sürekli kılınması için hep birlikte emek ve mesai harcamaya, şehrimizi her yönüyle gelişmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Editör

Son Güncelleme: 16.11.2023 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.