AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT’TAN DAGC’YE ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetini (DAGC) ziyaret etti.

27 Temmuz 2014 Pazar 01:01
AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT’TAN DAGC’YE ZİYARET
Kısa bir süre önce AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine getirilen Yeşilyurt, DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Basın Bayramını kutladı.

Yönetim olarak kentte birlik ve bütünlük içerisinde başarılı olmak için çalıştıklarını ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yoğunlaştıklarını ifade ederek, “10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek için halkımızdan destek istiyoruz.” dedi.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy’da, bölgedeki Gazeteciler Konfederasyonu çalışmaları hakkında bilgiler vererek kaliteli basın için çabalar sarf ettiklerini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 27.07.2014 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.