Adı kaldı Bağımsız!

İslam Yıldırım, ‘’Mahalli İdareler seçiminde yokum’’ dedi.

admin
admin
20 Ekim 2023 Cuma 07:10
Adı kaldı Bağımsız!

Vedat REFAYELİ

14 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan seçimlerde Erzurum’da en çok ilgiyi gören isim İslam Yıldırım olmuştu.

Bağımsız olarak milletvekili adayı olan İslam Yıldırım, 12 bin civarında oy almış, kazanamamış ama bu yüksek oy oranıyla dikkat çekmişti.

Çalışkanlığının yanısıra samimi tavırları ve sempatikliğiyle her kesimin gönlünde taht kuran, Sevda Güneş İncesu’nun da dediği gibi ‘’Seçimin tek kazananı’’ İslam Yıldırım, bundan sonra ne yapacak?

Devam edecek mi, yoksa, ‘Bir defa denedim, olmadı’ deyip, köşesine mi çekilecek?

Siyasetle ilgilenen herkes gibi ben de merak ediyordum bunu ve babası, eski dostumuz, ağabeyimiz, Dadaşköy Belediyesi eski Başkanı Yusuf Yıldırım da olduğu halde kendisiyle biraraya geldim, bu konuyu konuştum.

Seçim sürecinde gördüğü ilgiden son derece memnun kaldığını gözlemlediğim Yıldırım, anlaşılan o ki siyaset defterini orada kapatmamış.

***

Her haliyle siyasete ısındığını belli eden Yıldırım, seçim sonrası kendisine farklı partilerden de ’bize gel’’diye teklifte bulunulduğunu söyledi ama hepsine de ‘hayır’ cevabını vermiş.

‘’Ben bağımsız aday olarak çıktım, yine bağımsız olarak kalacağım. Ben böyle iyiyim’’diyen Yıldırım,‘Bağımsız’ diye seslenmeye başlayan yakın çevresinin beklentilerinin aksine, mahalli idareler seçiminde adaylığı asla düşünmediğini, bunun kendisini yıpratacağını, ama bir sonraki genel seçimlere hevesini sakladığını açıkladı.

Evet, seçim sonrası da aktif ticaret hayatına devam eden İslam Yıldırım, Bağımsız milletvekilliği adaylığı haricinde her türlü icraata ve teklife kapalı, böyle düşünenler varsa yanından bile geçmeyin.

O artık bildiğiniz kadrolu bir Bağımsız vekil adayı!

Ben öyle gördüm kendini ve bu benim son kararımdır!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.