2 hafta önce bu köşede, artık açık hava müzesi haline dönüşen Üç Kümbetler’in gündüzün aksine geceleri zifiri karanlık olduğunu, alanda yapılaşmayı gerçekleştiren TOKİ’ye çağrıda bulunmuş, ‘’TOKİ AMCA BAKSANA, LAMBALARI YAKSANA’’ başlığıyla bir yazı kaleme almış ve aydınlanma istemiştik.

Gerçekten de Erzurum kalesi geceleri de ışıl ışılken Üç Kümbetler civarının karanlığa gömülmesi, hatta biraz daha geç vakitlerde ürkütücü duruma gelmesi, ziyaret için bazen kafileler halinde gelen yerli ve yabancı turistleri çok üzüyordu.

Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, konunun ele alınmasının akabinde harekete geçti ve ilgili kurum amirlerinden aydınlatma konusunda araştırma yapmasını istedi.

Vali başkanlığında önceden oluşturulan Aydınlatma Kurulu’nun da bu konuda bilgilendirilmesi önerisinde bulunan Akbaş, ‘’Böylesine güzel bir kentsel dönüşüm sonrası ortaya çıkan fotoğrafın daha net olması konusunda biz de elimizden ne geliyorsa elbette yaparız. Sosyal sorumluluk gereği gerekirse alanın aydınlatması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız’’ dedi.

Madem TOKİ AMCA’dan henüz daha bir ses yok, ARAS AMCA’nın himmetini beklemek bu şehrin bir insanı olarak hakkımdır, şimdiden bin teşekkür.

Bu benim son kararımdır.

--

BABA SÖZLER :

Başladığın cümlenii kendin bitirmezsen, noktayı başkaları koyar! (Anonim)

DUVARIN DİLİ :

Sık sık ameliyat olun. İçiniz açılır!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.