Bu sergi depremzedelere gelsin…

Bu sergi depremzedelere gelsin…

admin
admin
24 Şubat 2023 Cuma 12:27
Bu sergi depremzedelere gelsin…

Artık o dünyada ün salmış çağdaş hat sanatçılarından olan bir müzehhib-hattattır Muhammet Mağ.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Tezhib Ana Sanat Dalı mezunu olan hemşehrim, arkadaşım Mağ, yeni bir sergi ile hat severlerin huzurunda olacak.

Çağdaş Hat Sanatları adı altında 28 Şubat ve 5 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘’Bu da geçer ya hu’’ başlıklı sergide biri özel olmak üzere toplam 27 eser yer alacak.

Üsküdar’da işletmeciliğini bir Erzurumlu hemşehrimiz Çetin Akpagut’un yaptığı Nadidekafe’de gerçekleşecek olan serginin sponsorluğu da yine Erzurumlu hemşehrimiz Kalikale Galerisi sahibi Osman Korkmaz’a ait.

Bir defa kapak tasarımına bayıldığım ve illa ki gezmeye gitmeye can attığım sergi ile yine güzel bir işe imza atan Muhammet Mağ’ın bir başka güzelliği de elde edilecek olan geliri depremzedelere bağışlayacak olması.

Mağ, ‘’Herkes kendi meşrebiyle ve işiyle infak ya da yardım eder. Biz de sanatımızla, eserlerimizle depremzedelerimizin yanında olmak istedik’’diyor.

Bu anlamlı etkinlik için başta Mağ olmak üzere emeği geçen herkese bir teşekkür...

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.