Yıllık 5 bin kapı üreten Erkal Grup’un başarısında rakip firmadan gelen bir telefon rol oynamış..

Herşey, Erzurum’da bir kapı imalatçısının ‘’Neden gelmedi’’ diye açılan bir telefon üzerine ‘’Acelen ne?

Öldün mü?

Ne zaman gelir, o zaman eline geçer’’ cevabıyla başlamış Erkal Grup’un kapı imalatı macerası..

Son 1 yılda 5 bin adet kapı imalatı gerçekleştiren ve yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen halen daha Erzurum’un yükselen yıldızı olan inşaat sektörüne kapı yetiştiren Erkal Grup, artık Sanayi’de ki mevcut iki katlı imalathanesine sığamaz duruma gelmiş.

1.Organize Sanayi eski başkanlarından işinsanı Zafer Ergüney’in yönetim kurulu başkanı olduğu Erkal Grup, yeni tesis için 10 bin metrekarelik bir arsa aldı.

Çeşitli formlarda çelik kapı imalatı yapan firma, bugün tek tabanca haline ve de marka gelirken, artık iç piyasaya değil, dış piyasaya da açılmaya hazırlanıyor.

***

Demirçelik, enerji ve inşaat sektöründe de şehrin gözde firmalarından olan Erkal Grup’un pandemiye rağmen önemli miktarda kapı imal edip inşaatlara satması hem üretim kalitesi hem de pazarlama açısından on numara beş yıldızdır.

Konut üretimi yaparken başka firmalardan kapı siparişi alan firmanın bir kapı imalatçısının ‘’

Öldünüz mü?

Aceleniz ne?

Ne zaman gelir, o zaman alırsınız’’ sözü karşısına makas değişmesi önemli bir yatırım hamlesinin hikayesini de başlatmış.

Zafer Ergüney, ‘’ O arkadaş sayesinde biz farklı bir sektöre girmiş olduk, bir çok insana da istihdam oluşturmuşuz’’ derken, adeta kötü komşunun ev sahibi yaptığını vurgular gibi oluşturmuş olduk. 

Böyle bir başarıdan dolayı ayakta alkışlayacağım bir firmadır Erkal ve bu benim son kararımdır.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın! (Mevlana)

DUVARIN DİLİ : Bana akıl verme. Sonra sana kalmıyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.