ÜŞÜME VE TİTREME İLE GELEN COVİT-19

– 23 Ekim Cumartesi 2021gece üşüme ve titreme ile başlayan ve saatler geçtikçe bacak ve eklem ağrıları dayanılmaz bir hal alıyor. Hiçbir pozisyonda rahat edemiyor insan. Galiba soğuk aldım nezle oluyorum demeye başladığım anla birlikte öksürüklerle sabahlamak

Her ihtimale karşı Kendimi odama kapatarak eşim ve çocuklarımdan uzaklaşmak için karantinaya girmek ve bu süre içinde sürekli titreme ve adeta bıçakla vücudun her yerinin adeta kesildiğini hissetmek

– 24 Ekim pazar 05:00 gibi ağrılar içinde ara ara uykularla uyanıyorum. Covit-19 un tüm belirti semptomları baş gösteriyor. Boğaz kuruluğu, Öksürük, Eklem ağrıları, derhal hastaneye giderek daha fazla gecikmeden PCR testi verip tekrara karantinaya dönüyorum.

Öğle den sonra saat 14 00 da Sağlık Bakanlığından gelen telefonla test soncu pozitif olduğunu ve derhal karantinaya girmem gerektiğini Sağlık ekibinin birazdan ziyaret edeceklerini belirttikten 15 dk sonra 2 kişinin ilaçlarla birlikte ziyaretime geldiklerini öğrendim.

25 Ekim pazartesi en küçük oğlum Tunahan da gördüğümüz bazı semptomlar üzerine PCR testi verildi ve maalesef o benim karantina odamda misafirim di artık.

Zaman zaman öksürük, özellikle titreme ve adeta vücudumun adeta kestiklerini hissetmekle birlikte eklem ağrıları ama gene de tv ve sosyal medyada izlediğimiz kadarı ile bizden daha çok zor durumda olanları gördüğümde dönüp, şikayet etmek ne haddimize sana şükürler olsun demek ve tam tevekkülle, Aşk ile Allah a şükranlarımzı iletmek ve halimize şükür etmek.

Bugün oğlumla birlikte karantinanın 13 günündeyiz ve hafta sonları bile evde duramayan ben tam 13 gündür evdeyim ve anca camdan dışarıyı bakıyor ve nefes alabiliyoruz

"Şu anki olağanüstü süreç tüm dünyayı etkisi altına almış bir durum, bu yüzden elbette öncelikle özgürlüğünün kıymetini bir kez daha fazlasıyla anlıyor insan.

Her gün durumu takip ediyorum talimatlara uyup evimden çıkmama şansına sahip bir birey olarak evimden çıkmıyorum.

Çalışmak zorunda olan tüm insanlara tüm kalbimle dua ediyorum. Bir an önce her şeyin düzeleceğine olan inancım asla değişmiyor.

Belki de birçok şeyin kıymetini daha çok anlayarak çıkacağız bu karantina sürecinden. Bu arada en çok özlediğin nedir diye soracak olursanız Annem derim. Biran önce Anneme kavuşmanın hayalini kuruyorum inanılmaz özledim canım Anam o pamuk ellerini öpüp başıma koymak o cennet kokusunu hissetmek gibisi yok bu dünyada

NOT: Başta Annem, eşim, kardeşlerim ve çocuklarım olmak üzere Koronavirüs ile 7/24 mücadele eden tüm çalışanlara sonsuz teşekkür ederim.

Her gün Arayan Ve Sağlığımızı Takip Eden Aile Sağlık Ocağına, hem aile hekimim hem de dostum olan Dr. Zeki GÜRGÜR’e, Emniyet Mensuplarına Çok Ama Çok Teşekkür Ederim.

Hiç Birinin Hakkı Ödenmez…

Altını çizerek belirtmek istediğim diğer bir konuda mutlaka ama mutlaka Aşımızı olalım son pişmanlık fayda etmez. Önce kendiniz sonra aileniz ve çevrenizin sağlığı için mutlaka ama mutlaka Aşımızı olalım inanın şiddetle tavsiye ediyorum.

Nasip olursa biran önce görüşmek için sabırsızlanıyor ve herkese tüm insanlığa sağlıklı günler diliyorum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.