Henüz tarihi bile belli olmayan seçim için herkes siyaset uzmanı kesildi.

Hiç yormayın, yorulmayın!

Bitmesine artık sayılı günler kalan 2022 yılını geride bırakıp 2023 yılına adım atmaya hazırlandığımız bu günlerde henüz resmi tarihi açıklanmayan seçim, tüm yurtta olduğu gibi Erzurum’da da dillendirilmeye başlandı.

Şimdiden kulisler özellikle milletvekilliği adaylığına kilitlenmişken, herkes hangi partiden kimin milletvekili adayı olacağına-olmayacağına kafa yormaya başladı görünüyor.

Dedim ya, henüz tarihi belirlenmemesine rağmen insanların seçim ve adayları konuşması, ilerleyen günlerde bu atmosferin daha da yoğunlaşacağının bir göstergesi. Özellikle Ak Parti, MHP ve İyi Parti, şimdiden seçim havasına girmiş bile.

Cumhurbaşkanlığı adaylığından ziyade elde gösterilecek vekil adayları, en çok gündemi meşgul eden konular..

***

Diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçim öncesinde de artık nereye giderseniz gidin, şimdiden Erzurum’da da adaylıklar üzerine muhabbetler sıklıkla yapılır oldu.

Herkes gibi benim de bulunduğum ortamlarda konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor.

Kuşkusuz bu konuyu gündeme getirenler hangi partiden kimin milletvekili adaylığına isminin geçtiğim konusunda görüş belirtirken, benden de isim isteniyor.

Her zaman aynı şeyi söyler oldum ben de.

Ne zaman partiler adaylarını ilan eder, o zaman ben bu sohbetlerde olurum.

Onun dışında kim olursa olsun kim ne isim veriyorsa, söylüyorsa bana göre boşuna ağızlarını yoruyorlar, hiç kimsenin sözünün geçerliliği yok.

Kim aday edilir noktasında bugünden kim ne derse benim için geçersizdir o.

Bu benim son kararımdır!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Affetmek ve unutmak, iyi insanların intikamıdır! (Schiller)

DUVARIN DİLİ : Aşk tipi cezaevinde, müebbet hapis yatıyor kalbim!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.