Hilalkent’teki alanın kayması sonrası yakın bir tarihte yerine Ilıca’da tahsisi yapılan Erzurum 2’nci Organize’de daha birinci etap bitmezken, ikinci etabın hayalleri kuruluyor.

1 Milyon 565 bin hektar alanda parselasyon çalışmaları yürütülürken, aynı bölgede atıl halde bulunan aynı miktardaki alan, ağızları sulandırıyor.

O yüzden ben ona pasta diyorum ve en anlamlısı o pastanın tamamının alınması olacak.

Görüştüğüm 2.Organize Sanayi Müdürü Fırat Karakaya, mevcut tahsisli alanın yanısıra diğer kalan alanın da tahsisi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği kararı beklediklerini ifade ederken, ‘’Görünen o ki, mevcut tahsisli alan da ilerisinde yetmeyecek. O yüzden de geneli askeriyeye ait olan arazinin tahsisi için de çalışma başlattık ve bir an önce de sonuca gitmek istiyoruz’’ dedi.

Bir çok sanayi ve üretim firmasının inşaat işlerine başladığına dikkat çeken Karakaya, ETSO Başkanı ve Organize Sanayi Başkanı Saim Özakalın’ın bugünlerde bu konuya ağırlık verdiğini ifade ederek, ‘’Bu arazi organize sanayi için adeta biçilmiş kaftan. Biz diğer yarısına da talibiz. İnşallah yakın bir tarihte geniş alana sahip olan Organize’de üretim patlaması olur ve şehrin ekonomisi beklenen kalkınmayı sağlar’’ diye konuştu.

--

BABA SÖZLER : Eğer güneşi kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları da gözden kaçırırsın! (Tagore)

DUVARIN DİLİ : Benim normal olmam anormal!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.