Ömer Düzgün’ün başkanlığını yaptığı yerel zincirlerin buluşmasından ‘uzun lafı kısası’ izlenimlerim...

PERDER Başkanı Ömer Düzgün, yarım saatlik konuşmasında sözü onlara getirdi, Haliç’den açık açık söyledi, hariçten gazel okumadı.

Yerel zincirler artık ulusal marketleri istemiyor ve bundan böyle açılmalarına bir takım yasal kısıtlamalar getirilmesini talep etti. Haklı oğlu haklı!

Ekonomik gidişatla ilgili düşüncelerin sıklıkla dile getirildiği konuşmaların içeriklerinden çok görsel gösterileri ve birlik beraberlik temasının güzel şekilde vurgulanmasına damga vuran bir fuar oldu.

Nar meyvesi, cuk oturmuştu o birliktelik mesajına.

Bir olunca bereket olur dedirtti gerçekten.

Bu dört dörtlük proğrama imza koyan özellikle organizasyon firmasını ayakta alkışlıyorum. Bravo!

Müzisyen Metin Özülkü’yü keşfettim. İnanılmaz enerjisiyle salonda bulunanları coşturdu ve ilerleyen yaşına rağmen sahne performansı ile izleyicilerden tam not aldı. Maşallah!

Kadir Çöpdemir, bu alanda usta bir sunucu olduğunu gösterirken, keyifli sunumuyla izleyenlere ‘iyi ki onda karar kılınmış’ dedirtti, ‘Aliş harikalar diyarında’yı yaşattı bize. Tebrikler!

Yerel zincirlerin stantlarında ikramdan kaçınılmadı, yok yoktu.Sponsor firmalar konuklarının bir dediğini iki etmedi, hiçbir masraftan kaçınmadı. Helal olsun!

Yerel zincir yöneticileri için iyi bir buluşma ve ticari anlaşma yapma zemini oluşturuldu.Hafta içi olmasına rağmen katılım yüksek boyuttaydı, bir çok iş bağlantısı kurulmasına bizatihi şahit oldum. Kral iş!

Arko ve Duru gibi önemli markaların babası EVYAP’ın stantı, benim en çok rahat ettiğim ve evim gibi hissettiğim stant oldu. Bunda kuşkusuz sahiplerinin Erzurumlu olması rol oynadı. Çok yaşa!

Böylesine büyük katılımlı bir fuarın Haliç Kongre Merkezi’nde yapılması, on numara beş yıldız bir karardı, altına imza atanları kutluyorum. Bin maşallah!

Ömer Düzgün konuşurken arka sıralarda beraberindeki heyetle onu dinleyenlerden biri olan babası İskender Düzgün’ün gururlu ve dahi duygulu hali, dikkatlerden kaçmadı. Süper!

Ömer Düzgün’ü bu anlamlı proğramda Yusuf Çizmelioğlu, Atamer Kızıl, İbrahim Kınık, Adem Çizmelioğlu, Abdullah Kartal, Sinan Dağoğlu ve Hanifi Toprak gibi iş insanı arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı, her an yanında oldu. Yaşasın!

Kendi şehrinde 23 markete imza atan ve perakendecilik sektörüne adını altın harflerle yazdırmış olan Ömer Düzgün PERDER başkanlığına tesadüfen gelmemiş, onu anladım. Özellikle yerel zincir yöneticilerinin ona gösterdiği ilgi ve saygı, onun bu göreve niye getirildiğinin en basit örneğiydi. Kutlarım...

İlk’lere talipler!

Tarihe kaydolundukları için ilk’lerhep önemlidir.

Erzurum siyaset sahnesinde ilk’leri yaşayanlar her daim konuşulagelmiş, aradan yıllar geçse de gündemde hep yeralmışlardır.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde özellikle belediye başkanlığı konusunda ilk’ler var yine gündemde.

İlk defa ‘bir Büyükşehir Belediye Başkanı 3’ncü kez aday olacak, kazanacak mı?’, cevabı beklenen soruların başında geliyor.

Bunun yanında Aziziye Belediye Başkanı için de üçüncü kez aday olması halinde bir ilk’i gerçekleştirme şansı var.

Gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve gerekse Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan eğer üçüncü kez aday gösterilirse, ayrıca kazanırsa tarihe geçecek ve Erzurum’da üst üste 3 kez belediye başkanı olan isimler olarak hafızalara kazınacak.

En fazla iki dönem belediye başkanlarının olduğu Erzurum’da bir üçüncü kez olma şansı bakalım, yeniden adaylıkları gündemde olan, dillendirilen bu 2 isime vuracak mı?

Bugünlerde hepimiz açısından merak konusu olduğu gerçek.

Onların olabilir ama bizim acelemiz yok, bir şekilde öğrenmiş olacağız.

Ne olup ne bittiğini hep birlikte bekleyip göreceğiz.

BABA SÖZLER : Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana!(Mevlana)

DUVARIN DİLİ :En çok sustuğum yerden kanıyorum!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.