En büyük hobileri, araçları ile çıktıkları Ejder’de ilk kar’ı yaşamak.

Son yıllarda Erzurum’da da sayıları hızla artan ve kulüpleşmeye giden offroadçılar, macera aramaya bayılıyorlar.

Her biri 4x4 arazi araçları ile doğada zor koşullarda yol alan offroadcılar, Erzurum’da da sınırları zorlamayı yaşam felsefesi haline getirdiler.

Artık farkındalık oluşturan işlere imza atmakla mahir, yoldan çıkan, ezber bozan offroadçılar, işi fantaziye de döktü.

Aralarında Ejder Offroad Kulüp Başkanı Atilla Semiz başta olmak üzere, Siyami Yalçın, Semih Yalçın, Ömer Yalçın, Kadir Erdoğan, Murat Altun, Yavuz Altun, Oğuz Şam, Şaban Bahar, Erkan Aydınoğlu, Ömer Temel, Ahmet Saltan, Mehmet Solak, Miraç Algül, Baki Oral, Lokman Kemaloğlu, Muhammet Kan, Oktay Yıldırım, Kürşat Yazıcı, Doğan Baş, Muhammet İkbal, Musa Beyaz, Müslüm Koruyucu, Oğuzhan Uçar, Kadir Semiz, Çağatay Engin Murat Fatih, Mimar Sinan, Berat Tan, Erol Karabacak ve Mutlu Polat gibi isimler, zaman zaman Erzurum’un en yüksek alanı olan Ejder’e de araçları ile çıkıyor, gönüllerince eğleniyor, adrenalin yaşıyorlar.

Offroadcular, her yıl olduğu gibi bu yıl da mevsimin ilk karını Ejder’de yaşadılar.

Araçları ile Ejder’e tırmanan ve burada turlayan offroadcular, havalı arazi araçları ile ard arda dizilmeleriyle de 3200 metre yükseklikte ilginç görüntü oluşturuyorlar.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Erzurum dağları görünmez oldu / Zümrüt ovaları bilinmez oldu / Hayali kalbimde görünmez oldu / Benden ıraklara kalan Erzurum / Hayali gözümde tüten Erzurum! (Haydar Telhuner)

DUVARIN DİLİ : Döner gelirse senindir. Biz pide söyledik!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.