Erzurum halkı beklenti içerisinde…

Başkan Erdoğan Cumartesi geliyor

Büyük buluşma

Yurt gezilerini ve mitinglerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Erzurum’da olacak.

Saat 13’te yeni miting alanında Erzurum halkına hitap edecek olan Erdoğan, aynı zamanda hem toplu açılış törenine katılacak, hem de aynı gün akşam gençlerle buluşacak.

Başkan Erdoğan, toplu açılışta yeni yapılan otelleri, fabrikaları ve Horasan Sarıkamış yolu gibi önemli hizmetleri tanıtacak. Öte yandan aynı gün merkezi hükümetin yanı sıra başta büyükşehir olmak üzere, belediyelerin hizmetlerinin de açılışını yapacak.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN

ERZURUM İÇİN YENİ BİR HAMLE BEKLİYORUZ

Türkiye, iktidarı ve muhalefetiyle artık seçim sath-ı mailine girdi; bunu bilmeyen, görmeyen yok gibi...

Gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekse MHP Lideri Devlet Bahçeli son günlerde hem miting sayısını artırdılar, hem de seçimle alakalı çıkışlar yapıyorlar.

Elbette 6’lı Masa da boş durmuyor.

20 yıllık AK Parti Hükümetlerinde Erzurum, merkezi hükümetten onlarca milyar tutarında hatırı sayılır pay aldı, yatırımlar ve hizmetler gördü.

Yerel yönetimlerin yatırımları ise, cabası…

Kim ki, “AK Parti Hükümetlerinde Erzurum ihmal edildi, geriye düşürüldü” şeklinde bir cümle kurarsa hakikaten bühtan etmiş olur.

Tayyip Bey, gerek başbakanlığı döneminde gerekse Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde hep Erzurum’u korudu kolladı, kalıcı hizmetlerin kazandırılması için doğrudan meselelere müdahil oldu.

Bunu yakından bilen biri olarak iddialı biçimde söylüyorum.

Hani Mevlana diyor ya, “… dün dünde kaldı cancağızım şimdi yeni bir şey söylemek lazım.”

İşte bu tespit tam da bugünlerde Erzurum için geçerli…

Yani Başkan Erdoğan’ın, Cumartesi günü Erzurum’da halkı coşturacak ve kimi kesimler eliyle ilmek ilmek örülen karamsarlıktan uzaklaşmasını sağlayacak yeni bir söz söylemesi ya da hizmet vaadinde bulunması elzemdir.

AK Parti’nin bu yönde bir hazırlığı var mı yok mu bilmiyorum.

Lakin görüyorum ki, 20 yıldır kesintisiz AK Parti’nin arkasında duran Erzurum halkının böyle bir beklentisi hatta talebi var.

Malumunuz; Erzurum’un ikinci organize sanayi bölgesinin yeri değişiyor. Pasinler yolundan Ilıca’ya naklediliyor.

Misal; mademki yeni bir organize sanayi bölgesi inşa olunuyor, o halde bu yeni bölgede yeni fabrikalar kurulsun ve bu fabrikalar, tıpkı öncekilerde olduğu gibi yine Başkan Erdoğan teşvik ve tavsiyesi ile olsun…

Elbette ki bambaşka bir hizmet de olabilir…

Yeter ki şehrimizin yüzüne taze kan getirecek bir hamle ve atak olsun…

Tayyip Bey, toplumun nabzını tutmayı beceren ender liderlerden biridir.

Öyle zannediyorum ki, Erzurum’un “yeni bir şey” beklentisini biliyor ve hissediyordur.

Bekleyip göreceğiz…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.