FETÖ’den militanlarına yeni talimat: Adres saptırın!

Kadınlara, “Başınızı açın dekolte giyinin. Erkeklere, “Atatürkçü gibi davranın”

FETÖ, devlete sızmaya başladığı yıllarda bu sinsi taktiği uygulardı. Özellikle çocukları subay, polis ya da yargı mensubu olan ailelerin evlerinde mutlaka bir tane Atatürk resmi bulunurdu. Annenin başı açık olurdu. Baba ise, namaz kıldığı belli olmasın diye jilet gibi ütülü pantolon giyer ve muhakkak altın alyans takardı. Hatta bazı aileler işi öyle bir abartırdı ki misal, aynı evde yaşayan babaanne ya da anneannenin bile başörtüsünü çıkarıp atardı.

Diyelim ki bu taktik deşifre oldu, fark etmez anında yeni bir taktik denelerdi. Çünkü denizde kum biter onlarda taktik bitmez! Her defasında her duruma karşı yeni taktikleri olmasaydı nasıl başarırlardı devletin kılcal damarlarına nüfuz etmeyi? Evet; 15 Temmuz kanlı kalkışmanın ardından inlerine girildi, ümüklerine basıldı, hayat damarları büyük oranda kesildi. Ama tabii ki bitmediler. Özellikle başta Amerika ve Avrupa olmak üzere, dünyanın dört bir yanında varlıklarını sürdürmekle kalmıyor, Türkiye’ye karşı sürekli yeni düşmanlıklar peşinde koşuyorlar.

Bu sıralar üzerinde en çok çalıştıkları yeni projelerin başında ise, 2023 seçimlerine hazırlanmak ve bunun için de Millet İttifakı’nı kayıtsız şartsız desteklemek geliyor. Çünkü kendilerine verilen sözler var: “Seçimlerde bizi destekleyin AKP’den kurtulalım. Biz de sizin için kapsamlı bir af çıkaralım.” Bu ittifakı artık Mısır’daki sağır sultan bile duydu ve biliyor. Nitekim Meral Akşener de Kemal Kılıçdaroğlu dadefalarca dile getirdiler zaten… Muhtemeldir ki FETÖ militanları, bu taahhütten aldıkları cesaret ve ilhamla son derece cüretkar davranıyorlar.

Bu cüretkar tavırlarına rağmen yine de tedbiri elden bırakmıyor, olabildiğince ihtiyatlı hareket ediyorlar! İstihbarat kayıtlarına da yansıyan şekliyle FETÖ yeni taktiğinde, Atatürkçü olmayı ön plana çıkardı! Son zamanlarda neredeyse bütün FETÖ’cüler Atatürk’ü öven ve Atatürk’ün devrimlerini anlatan bir dil kullanıyorlar! Bununla da yetinmeyip, özellikle kadın FETÖ’cüler kisve değiştirdiler! Diyelim ki başları kapalıydıysa başlarını açtılar, sosyal medya hesaplarından bol bol dekolte sayılabilecek fotoğraflar ve yorumlar paylaşıyorlar!

Bereket versin ki,devlet artık eski devlet değil de FETÖ’nün denenmiş bu taktiklerini yutmuyor. Tamam; devletin elinde kimin gerçek Atatürkçü kimin de yalancıktan Atatürkçü olduğunu anında ölçen bir aygıt yok; ama aynı devletin güçlü bir hafızası var şimdi… Bir bakıyorsunuz ki, ben diyen Kemalistlere bile taş çıkartacak tivitler dolaşıyor ortalık yerde… Anlaşılıyor ki birileri bunlara, “Tamam iktidara gelirsek sizin için kapsamlı bir af çıkaracağız, ama siz de toplumun endişelerini gidermek için Atatürkçü gibi davranın modern bir yapı sunun” demiş.

Dünya yansa içinde bir horum otu bile yanmayacak olan tipleri yani AK Parti’nin sırtından geçinen asalak ve sahtekarları bir kenarda tutarak söyleyecek olursak, samimi hiçbir AK Partili, etraf toz duman diye davasından dönmüş değil. Bu sebepledir ki 2023 seçimleri, daha önceki seçimlere benzemeyen bir seçim olacak. Yeniden devleti ele geçirip eski hakimiyetini sağlamanın peşinde olan FETÖ, yaşanan ekonomik sorunlar başta olmak üzere, kimi olumsuzlukları dibine kadar istismar ederek yeni oyunlar kurguluyor. Bu yeni oyunlarda elbette ki Millet İttifakı’na samimi bir bağ yahut da Atatürk sevgisi yok. Sadece köprüyü geçene kadar misali…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.