Adaylarımızda vaad çok ama ete kemiğe bürünmüş, bilimsel ve mali kaynağı olan proje yok oğlu yok..

Bana göre tabi, artık kararsız seçmenlerin parmakla gösterilir hale geldiği, hemen hemen herkesin, her kesimin siyasallaştığı günümüzde kimsenin projeye filan baktığını ben de sanmıyorum ama yine de içimdekini söyleyeyim.

Şehrin kalkınmasını ve gelişmesini öngören vekil adaylığı konusunda aday olanların bir projesini duymuşluğunuz oldu mu?

Her ne kadar seçmenlerle yüzyüze gelindiğinde partilerinin genel politikaları kapsamında vaadlerle bulunulurken, hiçbir adayın şehire yönelik bir projesini duydunuz mu, onu söylüyorum.

Belki münferit olarak bazı partili adayların illa ki yapmak istedikleri ile ilgili düşüncelerini duymuş olabilirsiniz ama şöyle adamakıllı, ete kemiğe bürünmüş, bilimsel dayanağı olan projeden bahsediyorum.

Sizi bilmiyorum ama ben hele de aklımda kalan tek bir proje bile ne duydum, ne de gördüm!

Bir zamanların Büyükşehir adaylarından olan Fevzi Çakmak ile bizim eski mebuslarımızdan Mustafa Ilıcalı’ının çoğu uçuk olan projelerine benzer uçuk bir proje dahi duysam gam yemeyeceğim.

Bir sonucu hedefleyen, özgünlüğü olan ve de sınırlı bir sürede gerçekleştirilmesi öngörülen projesi bulunan lütfen bana haber versin.

Birkaç gündür ona takıkım!

İnsan bir küçük ilçeye belediye başkanı adayı olurken bile kendi çapında projesi olur da koca şehir için toplumun önceliklerini dikkate alarak bir proje ile karşımıza gelmez mi?

Dedim ya, buna takıkım ve dahi bu benim son kararımdır!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Bazen halimize melekler imrenir. Bazen de halimizden şeytan bile iğrenir! (Mevlana)

DUVARIN DİLİ : Herkesin biraz faili olduğu meçhul bir cinayetim şimdi!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.