Ninnilerle uyutulması gereken bebeklerin, silahlarla susturulduğu bir dünyada susmak en büyük alçaklıktır. Ahmet Arif'in dediği gibi; ‘’Nerede bir can ölse, oralı olur yüreğim, olmalı zaten. Olmazsa insan olmaz yüreğim’’.

Alvarlı Muhammed Lütfi Efenin mevlaya emanet ettiği Erzurum’dan bin 117 kilometre uzaklıktaki Gazze şeridinde, son üç haftadır soykırım yapılıyor. Gazze’liler çaresiz, dünyadaki 7 milyar 924 milyon insan sessiz. Oysaki zulmün olduğu yerde sessizlik namussuzluktur. Ve unutmayın ki; ‘Kötülerin kazanması için, iyilerin seyirci kalması yeterlidir’.

Bugün dünyayı, parasıyla adeta köşeye sıkıştıran terör devleti İsrail için strateji uzmanları diyor ki; ‘’İsrail devlet olarak bir hiçtir. Asıl olan diğer ülkelerdeki Yahudi lobileridir. İsrail tüm gücünü bu lobilerden alır. ABD’deki İsrail, Filistin’deki İsrail’den çok daha fazla güçlüdür’’.

Mal, para ve dünyalık hırsı fazla olan Yahudilerin en büyük özelliği, birlikte hareket etmeleridir. Yani; ‘İki Yahudi bir araya gelince şirket kurar. Bu şirketler ülkeleri ele geçirir. Böylece her yer Yahudi devleti olur’. İşte bunun içindir ki dünya sessiz kalıyor. Bakınız, İsrail başbakanı Binyamin Netanyahu ne diyor; ‘’Biz ışığın insanlarıyız, onlar da karanlığın. İşaya ‘nın kehanetini gerçekleştireceğiz’’.

Her türlü savaş için para şart. Para olmazsa ne paralı asker silahı eline alır, ne de savaş uçağı havalanır. Bireysel olarak ne yapabiliriz diyorsanız eğer, İbrahim’in ateşine su taşıyan karıncayı ya da Ebrehe'nin ordusundaki filleri taşlayan Ebabilleri düşünün. Ardından da insanlık için bir iyilik yapın.

İsrail’in ürünlerine paranızı vermeyin..! Eğer vicdanınız varsa tabi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar Tekin 2023-11-01 10:24:43

Kızıl sultan olarak bize anlatılan Abdülhamiti tahttan indiren yahudi Emanuel Karasunun torunu tarafından açılan DANONE dünyanın en büyük yoğurtçusu. Bilin istedim.

Avatar
Hikmet 2023-10-29 20:31:48

Dediklerin gerçeğin ta kendisi. Tebrik ederim. Şirketleri ve bağlantıları tanımadan yeni dünya düzenini anlayamayız. Neredeyse şirketlerin hepsi Yahudilerin yahudi bağlantılı.

Avatar
Erzurumlu Ömer 2023-10-28 11:45:34

Bırakın bunları herkes işinde gücünde. Bilin bakalım Türk malı Of çay kimin? Türkiye'nin önde gelen çay şirketlerinden Ofçay, ABD'lilere satıldı. Yani Yahudiler aldı. Boykota devam .

Avatar
Salih 2023-10-27 21:15:00

BORON DETERJANLARI NEDEN PİYASAYA SÜRULMÜYOR? OMO, TURSİL, ARİEL, GİBİ TEKELLEŞMİŞ SIYONİST MARKALAR İZİN VERMİYOR MU?
OYSA DEVLETİN BOR MADENİNDEN ÜRETTİĞİ BORON EN SAĞLIKLI DETERJAN MARKASIDIR.

Avatar
Aynur 2023-10-27 20:36:50

İtrail mallarını almayalım bunu fırsat bilip zam yapan yerli malları da almayalım kimse acindan ölmez içimizdeki hayinlere fırsat vermeyelim Devletimizin yanındayız Allah'ın izniyle

Avatar
Yunus Emre 2023-10-27 19:24:59

Ölsem de almayacağım. Alanda hem şerefsiz hemde katildir

Avatar
Mücahit 2023-10-27 15:22:55

Boykot 3 ay devam ederse zarar yüzde 70. Yüklen Turkiyem. Bitirelim şu siyonitleri

Avatar
Sinan Can 2023-10-27 14:06:43

Haklısın İsrail malı almak artık namussuzluktur