Zapt et onu babası!

Sınırları zorlamasın artık...

admin
admin
20 Temmuz 2022 Çarşamba 12:06
Zapt et onu babası!

Vedat REFAYELİ

Özellikle trafikte ayağıyla kullandığı araçta meyve yerken, traş olurken, nargile içerken görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ve de adı ‘maganda’ya çıkan Erzurumlu Kadir Erdoğan’a sonunda babası ‘dur’ dedi.

Babası halim, selim bir esnaf, yakından tanıyorum.

Kongre caddesinde cağ kebapçılık yapan baba Cabbar Erdoğan, artık sınırları zorlamaya başlayan oğluna yemin ettirdi, ‘’Böyle şeyler bir daha olmasın’’ dedi.

Çok küçük yaştan itibaren hiperaktif olan oğlunun artık yeni bir çılgınlık yapacak diye ödünün koptuğunu söyleyen baba Cabbar Erdoğan, "İlk başlarda gençtir, kanı kaynıyor, yaptığı bazı ufak tefek çılgınlıklara göz yumdum ama iş ileri boyutlara geldi. Yeni bir çılgınlık daha yapacak diye korkar oldum. Kesinlikle maganda değil benim oğlum ama ona bu tanımı yakıştırdılar. Çok da görmedim oğlum ile ilgili yapılan bu değerlendirmeleri ama daha fazla tahammülüm kalmadı’’ diye konuşuyor

***

​​​​​​​

Görüntüleri sosyal medyada yayınlanan ve her yayınlandığında da takipçi kazanan Kadir Erdoğan ise, babasına söz verdiğini artık öyle tehlikeli işlerde olmayacağını belirtiyor.

Paylaşımları sebebiyle ulusal bir çok kanalda yorumculardan tepkiler de aldıklarını söyleyen 32 yaşındaki Kadir Erdoğan, ‘’Ben aksiyon adamıyım. Yaparım çılgınlıklar ama artık tehlikeli işler olmaz. Herşeyden önce artık babamı üzmek, korkutmak istemem’’ dedi.

Her ne kadar bunları söylüyor olsa da yakın çevresi Kadir’den yeni çılgınlıklar bekliyor.

Aman ha.

Babası mutlaka Kadir’i kıskaca almalı ve yeni bir olası faciadan uzak tutmalıdır.

Bu sadece kendi sağlığı için değil, toplumun can ve ruh sağlığı için de önemlidir.

Bu benim son kararımdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dadaş 2022-07-21 02:35:19

Git paraşütçülük yap aha sana aksiyon