Yazar ailesinin acı günü

Yıllar önce Erzurum’dan göç ederek Kocaeli’ye yerleşen Erzurum’un saygın ailelerinden Yazar ailesi baba acısı yaşıyor.

admin
admin
22 Haziran 2017 Perşembe 21:54
Yazar ailesinin acı günü

Tam bir Dadaş duruşlu olan ve çevresinde de mütevazi ve beyefendi kişiliği ile tanınan Celalettin Yazar vefat etti. Mübarek Ramazan ayının bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde vefat eden Celalettin Yazar, milli ve manevi değerlerine bağlı, çevresinde de nazik, zarif ve hoşgörülü duruşuyla tanınıyordu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Şube Müdürlüğü’nde amir olarak görev yapan Erkan Yazar ile İzmit Gaz (İZGAZ)’da kontrolör olarak çalışan Ayhan Yazar’ın babaları Celalettin Yazar kalp yetmezliği sonucunda vefat etti.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde ikamet ederek, Erzurum’un örf, adet, gelenek ve göreneklerini burada yaşatan ve çevrelerinde de sevilen Yazar ailesinin büyüğü Celalettin Yazar‘ın ani vefatı bu ildeki Erzurumluları da yasa boğdu. Geçtiğimiz günlerde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda özel bir hastaneye kaldırılan Celalettin Yazar, yoğun bakımda tedavi görüyordu. Yaklaşık bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tutulan Yazar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhum Yazar’ın cenazesi yarın (Cuma) Yeniköy Kalıcı Konutlar Camii’nden Cuma Namazı’na müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Değirmendere Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

DOĞUTÜRK ailesi olarak; merhuma Allah’tan rahmet, başta Yazar ailesi olmak üzere tüm eş, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.