Yadigar kaldı imzası...

Yadigar kaldı imzası..

admin
admin
02 Nisan 2022 Cumartesi 11:28
Yadigar kaldı imzası...

Vedat REFAYELİ

Emekli olduktan sonra İstanbul’a giden Erzurum Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreterlerinden Ünsal Kıraç da hafta sonu Palandöken’de kayak yapmaya gelenlerdendi.

Özellikle as başkanlık yaptığı BB Erzurumspor’da başarılı hizmetleriyle yakından bilenlerin gönlünde taht kuran Ünsal Kıraç ağabeyi ile konakladığı Snowdora Otel’de buluştuk.

Genelde Erzurumspor üzerine yaptığımız sohbette kendisinden yaşadığı anılarını dinledik, gelecek ile ilgili düşüncelerini öğrendik.

İstanbul’da mavi-beyazlı takımın tüm maçlarını izlediğini söyleyen Kıraç’ın, ‘’Dikkat edilmesi lazım. Garantisi yok bu işlerin. Play-off’da tehlikede olabilir’’ demesi, dikkatimizi çekti.

Tabi Ünsal Kıraç denince bende sevecen, babacan ve de hep imzası güzel adam çağrışım yapar.

Özellikle imzasına hayran kaldığım, bir hat’ı anımsatan imzasını beğendiğim Ünsal Kıraç’dan boş bir kağıda imza atmasını istedim.

Kişisel karakterist özelliklerini yansıtan imzası ile bende hayranlık uyandıran, bir imza hayranı olarak bu kadar güzel imzası olanı az gördüğümden olsa gerek, attırdığım bu imzasını arşivime aldım.

Kendi gitti ama yadigar kaldı imzası..

Gazeteci arkadaşım Cem Bakırcı’nın çektiği bu foto ile bu imza anını da ölümsüzleştirmiş olduk..

Editör

Anahtar Kelimeler:
Yadigar Kaldı Imzası...
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.