Teyo emmi tır’lattı!

Teyo emmi tır’lattı!

admin
admin
17 Haziran 2020 Çarşamba 07:13
Teyo emmi tır’lattı!

Vedat REFAYELİ

Vurdu, geçmedi! İkibinli yılların başlarında özel bir televizyon kanalında seri halinde yayınlanan Teyo emmi tiplemesi ile gönüllerde taht kuran, adeta fenomen olan Cumhur Seval’ın ünü bugün olmuş devam ediyor.

Erzurumlu bu başarılı tiyatro sanatçısı, artık televizyon proğramı yapmamasına rağmen akıllardan çıkmış değil.

Yine seviliyor, yine anılıyor.

Öyle ki onu nerede kim görürse görsün ‘Teyo emmi’ diye yanına yaklaşıyor, beraber fotoğraf çektiriyor.

Zaman zaman özel gösterilere çıkarak Teyo emmi tiplemesini sürdüren Cumhur Seval’a öyle yoğun bir ilgi var ki bu sevgi artık özel araç, tır ve kamyonlara da girdi!

Bursa plakasına ait bir tırın arkasında hem Teyo emminin devasa bir fotoğrafı hem de ünlü ‘’Bende yalan da yoh, hılaf da arkadaş’’ repliği yeraldı.

Bu tür reklamlardan ziyadesiyle hoşlandığını söyleyen Cumhur Seval, ‘’Astarı açılmamış yalanları söylese dahi sevdiler bir kere. Bu, tarifi mümkün olmayan güzel bir duygu’’ diyor...

Editör

Son Güncelleme: 17.06.2020 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.