Tek benzeten ben değilmişim!

Tek benzeten ben değilmişim!

admin
admin
30 Aralık 2021 Perşembe 00:30
Tek benzeten ben değilmişim!

Vedat REFAYELİ

Geçen hafta bu köşede CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın Erzurum Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Ahmet Küçükler’e olan benzerliğini konu alan bir yazı yazmıştım.

Yavuzyılmaz’ı sadece fiziki olarak değil, ses rengi ve konuşma üslubu ile de Küçükler’e benzettiğime ilişkin yazım üzerine eski başkandan mesaj aldım.

Halen Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nda Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Küçükler, kendisini Deniz Yavuzyılmaz’a benzetenin sadece ben olmadığımı söyledi.

Doğrusu bu konuda yalnız olmadığımı düşünüyordum zaten, başkan da beni doğruladı.

Öyle ki Küçükler, CHP milletvekiline benzerliğinin bir çok arkadaşı tarafından da kendisine iletildiğini ifade ederken, ‘’ Konudan haberim var. Benimle bunu paylaşan çok arkadaşım oldu. Benziyorum ama ben ondan yakışıklıyım’’ notunu da ihmal etmedi.

El hak doğru.

Her ne kadar birbirlerine benziyor olsalar dahi görünen köy kılavuz istemiyor.

Bizim eski başkan Yavuzyılmaz’dan yakışıklı mı, evet yakışıklı!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.