Tam iktisatçı!

Tam iktisatçı!

admin
admin
09 Kasım 2023 Perşembe 11:41
Tam iktisatçı!

Vedat REFAYELİ

Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Fatih Karcıoğlu, ‘’Devir iktisat devri’ diyerek otomobil yerine daha çok motosiklet kullanıyor.

Motosiklet ehliyeti de bulunan Prof.Dr.Karcıoğlu, sadece işe ve alışverişe motosikleri ile değil, zorunlu olmadıkça çevre illere de giderken araç yerine daha çok motorunu kullanıyor.

Zaman zaman kaskını takarak ve gerekli tedbirlerini alarak Trabzon’a da motosikleti ile gidip-gelen Karcıoğlu, ilerleyen yaşına rağmen gençlere taş çıkartıyor, onları da motosiklete özendiriyor.

Bu sayede spor da yapmış olduğunu söyleyen Karcıoğlu, motosiklet kullanırken otomobile göre daha çok dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, bu sayede aile ekonomisine de katkı sağladığını, yakıt konusunda iktisat yaptığını ifade etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.