Sokak hayvanları unutulmadı

Erzurum'da "Vefa ekibi", sokak hayvanlarını da unutmadı.

admin
admin
11 Nisan 2020 Cumartesi 20:51
Sokak hayvanları unutulmadı

Erzurum'da sokağa çıkma yasağının ardından, sokak hayvanlarının aç kalmaması için polis, jandarma ve zabıta ekipleri seferber oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri olan, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Sosyal Destek Grubu, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Sokağa çıkma yasağına vatandaşların uyduğu Erzurum'da, besin bulamayan sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara yiyecek bırakıldı.

Vefa Sosyal Destek Grubu'nda görevli polis, jandarma ve zabıta ekipleri araçlarla şehrin dört bir yanına sokak köpekleriyle kediler için mama bıraktı.

Bazı ağaçlık alanlar ile kent merkezlerindeki meydanlara ise kuşlar için yem döken ekipler, uygulamayı yarın da sürdürecek.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumSokak Hayvanları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.