Soğuk havada sıcak dokunuş

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, semt pazarı esnafı ve vatandaşlara salep sürprizi yaptı.

admin
admin
04 Şubat 2022 Cuma 06:59
Soğuk havada sıcak dokunuş

Hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü ilçede, belediye ekipleri tarafından pazar ortasında kazanla kaynatılan salep, esnaf ve vatandaşlara Başkan Orhan tarafından ikram edildi.

Semt pazarındaki tezgâhları teker teker gezen Başkan Orhan, soğuk havada satış yapmaya çalışan esnafa elleriyle servis yaptı. Pazarda alışveriş yapan vatandaşların beğenisine de sunulan salep, kısa sürede tükenirken, semt pazarı esnafının Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a gösterdiği ilgi ise, görülmeye değerdi.

Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu Dadaşkent semt pazarında, soğuk havada gerçekleştirilen salep ikramı büyük memnuniyet uyandırırken, Başkan Orhan ise, bu etkinlik için; “Soğuk havada ekmek parası kazanmaya çalışan esnafımızın içini ısıtalım istedik” ifadelerini kullandı.

Haftanın her Çarşamba günü ilçeye bağlı Dadaşkent’te semt pazarı kurulduğunu belirten Aziziye Belediye Başkanı Orhan, “Soğuk bir Erzurum gününde biz de semt pazarımızda tezgah açan esnafımıza sıcak salep ikram edelim dedik. Daha önce de semt pazarı esnafımıza yönelik etkinliklerimiz olmuştu. Bu ikramlarımızı da kış aylarında periyodik aralıklarla sürdüreceğiz. Bu vesileyle hem esnafımızla bir araya geldik, hem de ağızlarını tatlandırıp, içlerini ısıttık” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.