Snowdora’ya çok yakıştı...

Çürümeye terkedilen traversler yeni yerlerini buldu...

admin
admin
19 Ocak 2023 Perşembe 09:29
Snowdora’ya çok yakıştı...

Vedat REFAYELİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesindeki EJDER AŞ’nin yönetimindeki Palandöken dağında faaliyet gösteren Snowdora Otel’e gelenler, ilginç bir dekor ile karşılaşıyor.

Yenilenen ve konsepti farklılaşan otelin lobisinde yeralan dekorlar, görenlerin büyük dikkatini çekiyor.

Özellikle Aşkale ve Pasinler ilçesinde atıl halde bulunan Devlet Demir Yolları’na ait, ihale usulü alınıp getirilen traversler, Snowdora’ya ayrı bir renk katmış görünüyor.

EJDER AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık, sökümü tamamen kendileri tarafından gerçekleşen traversleri dekor amacıyla otele getirdiklerini ve bundan da son derece memnun olduklarını belirtti.

Otantik bir hava oluşturan traversleri herkesin sorduğunu belirten Bağrıyanık, ‘’Hem güzel bir görüntü oldu hem de tamamen çürümeye terkedilen traverslerin hafif bir cila ile geri dönüşümünü sağlayarak milli ekonomiye de katkı sağladık. Daha şimdiden işletme sahipleri bizden elimizde bir hayli bulunan ve her biri 2-5 metreden oluşan bu traversleri satın almak için talepte bile bulunmaya başladı’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.