SGK değil, SHK! Sosyal Hayır Kurumu!

SGK değil, SHK! Sosyal Hayır Kurumu!

admin
admin
18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
SGK değil, SHK! Sosyal Hayır Kurumu!

Vedat REFAYELİ

Eski Palandöken Hastanesi yanında ki yeni binasında hizmet vermeye başlayan Sosyal Güvenlik Kurumu, eski yerleşkelerinde bulunan malzemeleri çürümeye terketmemiş, milli ekonomiye dahil etmiş.

Kurum, tüm malzemeleri ihtiyaç sahibi olan Erzurum’da ki çeşitli kurumlara dağıtmış.

İl Müdürü Nizamettin Durmuş, yeni hizmet binasına taşınma sürecinde eski malzemelerin akibeti konusunda sıkıntı yaşarken, bunu kurumlara dağıtmak süretiyle hallettiklerini anlattı.

Masa, sandalye, döşeme ve hatta kalorifer kazanlarının dahi belirledikleri ihtiyaçlı kurumlara dağıttıklarını anlatan İl Müdürü, ‘’Yeni binamızda bulunan tüm malzemeleri yenilerken, eski binalarımızdaki malzemeler de değerlendirilsin istedik. Bir tarafta çürümeye terkedilmesi yerine, lazım olan kurumlar değerlendirsin istedik. Sayın Valimizin de bilgisi dahilinde bazı kurumlar ile irtibata geçtik ve çoğu da daha uzun yıllar kullanılacak olan bu malzemeleri bir Devlet Malzeme Ofisi gibi dağıttık. Hem biz vicdanen rahat ettik, hem de o kurumlar ihtiyaçlarını görmüş oldular’’ diye konuştu.

Aldığım bilgiye göre bir hayır kurumu gibi çalışan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün bu malzemelerinin büyük bir bölümü Müftülük ve bağlı birimlerine gitmiş.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.