‘Sarma’lı tebrik!

‘Sarma’lı tebrik!

admin
admin
19 Aralık 2021 Pazar 09:11
‘Sarma’lı tebrik!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’da basın mensuplarının gözdelerinden biri de Atatürk Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktürü Besim Yıldırım’dır.

Saygın kişiliğinin yanısıra sakinliği ve sempatikliğiyle de sadece basın mensuplarının değil, rektör hoca Prof.Dr.Ömer Çomaklı’nın da gözdelerindendir.

Aynı zamanda İletişim Fakültesi’nde öğretim üyesi olan, Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Anabilim Dalı’nda görev yapan Yıldırım da nihayet profesör oldu, doçentliğe veda etti.

Atatürk Üniversitesi’nin merkez binasındaki odası daha cüppesini giyer giymez, ataması onaylanır onaylanmaz insanlar ile dolup taşan Besim hoca, adettendir diyerek özellikle akademisyenlerin ‘tükan’ dedikleri kuru ve yaş yemişlerden olan ikramları ile gelen misafirlerini ağırladı.

Ancak çiçeği burnundaki yeni profesör bu defa bir farkındalık ortaya koydu, tebrik için gelenlere evde özel olarak hazırlattığı sarmalardan da ikram etti.

Gelenlerin geneli de hemşehrileri olduğu için kuru yemişlerden ziyade bu sarmalardan tattı, bir yerde yenge hanımın sarmaları Besim hocanın profesörlüğünün önüne geçti!

Şaka bir yana, değerli hocamızı biz de PUSULA ailesi olarak profesörlüğünden ötürü tebrik ediyor, çalışmalarında hem kolaylıklar hem de daha nice başarılar diliyoruz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.