Oldu da bitti maşallah...

Oldu da bitti maşallah...

admin
admin
11 Ağustos 2022 Perşembe 11:40
Oldu da bitti maşallah...

Vedat REFAYELİ

Bir süredir şehrin metruk haldeki binalarından olan Ali Ravi Caddesi üzerindeki eski İl Halk Kütüphanesi de sonunda yıkıldı.

Dün sabahtan itibaren yıkımına başlanan İl Halk Kütüphanesinin yerinde şimdi yeller esiyor.

Ne zamandır yıkılması beklenen, bir türlü de gerçekleşmeyen binanın yıkımı ile bölge rahat bir nefes alırken, artık vatandaşlar askeri lojmanların da yıkılmasıyla burasının millet bahçesine döneceği anı bekler oldu.

‘’Burası kesinlikle imara açılmamalı, süratle millet bahçesi olmalı. Bu alan Yoncalık bölgesine rahat nefes aldıracak bir alana dönüşmeli’’ diyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den özellikle bunu istiyor ve bekliyor.

Editör

Son Güncelleme: 11.08.2022 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dadaş 2022-08-16 22:45:53

Bu başkan bu işi biliyor.Ben Ankarada yaşoyorum her yıl şehirdeki güzel değişimi fark ediyorum.Havaalanı terminal metro uşaşımına bence sıra geldi