O şimdi Kayseri yolcusu

O şimdi Kayseri yolcusu...

admin
admin
23 Haziran 2022 Perşembe 09:40
O şimdi Kayseri yolcusu

Vedat REFAYELİ

HSK’nın yaz kararnamesi yürürlüğe girerken, akıbetini merak ettiğim isimlerden biri de hemşehrimiz ve arkadaşımız Murat Ayrancı’ydı.

Yaklaşık 4 yıldan beridir Yozgat Bölge İdare Mahkemesi başkanlığı görevini yürüten Ayrancı’nın da tayin zamanıydı ve yeni görev yeri nere olacak, bilmiyorduk.

HSK, idari yargıç atamalarında Ayrancı’nın yerini Kayseri olarak belirledi.

Murat Ayrancı, Yozgat Bölge İdare Mahkemesi’nden Kayseri İdare Mahkemesi başkanlığına atandı.

Hakimlik mesleğine başladığı dönem 4 yıl da Ankara’da 8.İdare Mahkemesi üyeliği görevinde bulunan Ayrancı’nın adli tatil sonrası Kayseri’ye giderek yeni görevine başlaması bekleniyor.

Uzun yıllar Erzurum’da avukatlık yapan, girdiği hakimlik sınavını kazandıktan sonra bu mesleğe merhaba diyen Ayrancı’nın Kayseri gibi daha büyük bir vilayete İdare Mahkemesi Başkanı olarak atanması biz hemşehrileri ve arkadaşları arasında büyük memnuniyet oluşturdu.

Genç hakimimizin ben süper ligde temsil edilen Kayseri’ye tayinini ‘süper lige yükseldi’ olarak değerlendiriyorum, kendisine başarılar diliyorum.

Bu benim son kararımdır...

Editör

Son Güncelleme: 24.06.2022 09:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.