O gün belediyeyi gözleri görmüyormuş!

O gün belediyeyi gözleri görmüyormuş!

admin
admin
01 Temmuz 2020 Çarşamba 07:16
O gün belediyeyi gözleri görmüyormuş!

Vedat REFAYELİ

Geçmiş geleceğin malzemesidir demiş Cemil Meriç.

Ulaşımda rahatlama sağlanması için yeni, alternatif yol yapımına kafa yoran Büyükşehir Belediyesi’nde ilginç bir bilgiyi edindik.

Selahattin Şener ağabeyle ziyarete gittiğimiz Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı’dan şaşırtan bir itiraf geldi.

Benzer itiraflardan birini de Ulaşım Daire Başkanı Abdulgafur Yeniay yaptı.

Genel Sekreter Zafer Aynalı, Büyükşehir Belediyesine 1990 yılında muvakkat işe girdiğini, sadece bir yıl çalıştığını söyledi.

Cenap Köksal Birdal döneminde İller Bankası’ndan Palandöken Belediyesi’ne geldiğini, sonrasında Büyükşehir’e geçiş yaptığını bildiğimiz Aynalı’nın bu açıklaması karşısında şaşırdık.

Şaşırdık, çünkü herhalde 30 yıl önce muvakkat olarak girdiği belediyede genel sekreterliğe kadar yükseleceğini o da hayal etmemiştir.

Henüz genç ve okulu yeni bitirmiş olarak Mehmet Ali Ünal’ın başkanlığı döneminde belediyede işe başladığını anlatan Aynalı, o günü hiç unutamadığını belirtiyor.

Ulaşım Daire Başkanı Abdulgafur Yeniay da, aynı yıl kendisinin de teklif aldığını ama ‘’O kadar mı düştük?’’ dediğini, büyük konuştuğunu belirtti.

M.Ali Ünal’ın makine mühendisi olarak belediyede çalışması için teklifte bulunduğunu, o teklifi o gün reddettiğini anlatan Yeniay, ‘’ Ne yalan söyleyeyim, belediyede çalışmayı o günler kendime yedirememiştim. Ama bugün belediyedeyim ve iyi ki gelmişim diyorum. Büyük konuşmuşum’’ diye konuştu..

Editör

Son Güncelleme: 01.07.2020 22:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NİHAT 2020-07-02 17:41:08

ikisi de etliye sütlüye karışmaz :)))))))))