O da başkanlığını yaptığı belediyenin bir zamanlar işçisiymiş!

O da başkanlığını yaptığı belediyenin bir zamanlar işçisiymiş!

admin
admin
15 Temmuz 2020 Çarşamba 14:38
O da başkanlığını yaptığı belediyenin bir zamanlar işçisiymiş!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ile Ulaşım Daire Başkanı Gafur Yeniay’ın daha önce belediyeye işçi olarak girdiklerini yazmıştım bir önceki yazımda.

Zafer Aynalı, 1994 yılında girdiği belediyeyi 1 yıl sonra beğenmeyip terkettiğini, Gafur Yeniay’ın da belediyeden gelen tekifi ‘o kadar mı düştüm?’diyerek kabul etmediğini yazmıştım.

Meğer Palandöken belediye Başkanı Muhammet Sunar da işçi olarak girdiği belediyeyi sonra yeterli bulmayıp ayrılanlardanmış.

Mesaj yollayan Sunar, ‘’1995 yılında Sıddık Polat belediye başkanı iken ben de belediyeye girmiştim. İşçi olarak 1 yıl çalıştım, sonra ayrıldım. Ama bugün belediye başkanlığını yaptığım Palandöken Belediyesi’nin hukuk servisini o zaman ben kurmuştum’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.