Necati Güllülü vefat etti

Erzurum eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Necati Güllülü Kovid-19'a yenildi.

admin
admin
20 Nisan 2021 Salı 08:57
Necati Güllülü vefat etti

Erzurum eski Belediye Başkanı ve Anavatan Partisi eski milletvekillerinden Necati Güllülü Kovid-19'a yenilerek vefat etti. Merhum Güllülü’nün 20 Nisan Salı (Bugün) Günü Ankara Gölbaşında hakka uğurlanacağı bildirildi.

GÜLLÜLÜ KİMDİR?

1942 yılında Erzurum Pasinler ilçesi Güllü köyünde doğan Güllülü Atatürk üniversitesi işletme Fakültesi mezunuydu. Erzurum Çimento Fabrikası Ticaret Müdürlüğü, Devlet İstatistik Kurumu(DİE) Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulunan Güllülü, daha sonra MHP Erzurum il Başkanı olarak siyasete atıldı. 1983 – 1989 yılları arasında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüttü.

Belediye Başkanlığı sonrasında ANAP Erzurum il Başkanlığı görevini üstlenen Güllülü 20’inci dönem ANAP Erzurum Milletvekili olarak görev yaptı. Güllülü 3 çocuk babasıydı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumNecati Güllülü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.