Kuşkay Ailesi'nin anne acısı

Merhum Ali Sırrı Kuşkay'ın eşi Dr. Yılmaz, Dr. Soner, Erdal ve Yener Kuşkay'ın anneleri Nezihe Kuşkay vefat etti

admin
admin
20 Temmuz 2022 Çarşamba 09:20
Kuşkay Ailesi'nin anne acısı

Erzurum'un tanınmış iş ve siyaset adamı merhum Ali Sırrı Kuşkay'ın eşi Dr. Yılmaz, Dr. Soner, Erdal ve Yener Kuşkay'ın anneleri Nezihe Kuşkay, son yolculuğuna uğurlandı.

Anne Kuşkay'ın cenazesi Lala Paşa Camii'nde ikindi namazını mütakip kılınan cenaze namazı sonrası Asri mezarlıkta toprağa verildi.

Merhume Nezihe Kuşkay'ın cenaze törenine Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Ôzakalın, ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri ile aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DOĞUTÜRK ailesi olarak; Merhume Nezihe Kuşkay'a Allah'tan rahmet, Kuşkay ailesi olmak üzere, tüm eş, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.