Kayıp eşyalar sahiplerini bekliyor

Erzurum Şehir Hastanesi’nde unutulan eşyalar sahiplerini bekliyor. Doğudaki 13 ile hizmet veren hastanede unutulan eşyalar sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor.

admin
admin
25 Şubat 2022 Cuma 07:24
Kayıp eşyalar sahiplerini bekliyor

Hastaneye gelen hasta ve yakınlarının oturma alanları ve poliklinikler ile çeşitli bölümlerde unuttuğu ya da düşürdüğü eşyalar, kayıp eşya bölümünde muhafaza ediliyor.

Erzurum Şehir Hastanesi’ne gelen hasta ve yakınlarının oturma alanları, poliklinikler ile çeşitli bölümlerde unuttuğu ya da düşürdüğü nüfus cüzdanı, ehliyet, para, ATM ve otobüs kartı, cep telefonu, kalp pili, kulaklık, ziynet eşyaları, araba anahtarı, çanta, cüzdan, plaka, kol saati ve gözlük gibi birçok eşya, hastane personeli ya da vatandaşlarca bulunup hastanedeki kayıp eşya bürosuna teslim ediliyor. Büroda kayıt altına alınan eşyalar, müracaat eden sahiplerine teslim ediliyor.

Kayıp Eşya Bürosunda bin 500 civarında kimlik ve ehliyet bulunduğunu ifade eden Erzurum Şehir Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü İhsan Nuri Doğan, hastaneye gelenlerin genelde panik halinde olduklarını, bu nedenle de eşyalarını unutup veya düşürebildiklerini söyledi. Doğan, bazen servislerde yatan hastaların da yanında refakatçisi olmadığından gözlük, saat ve cep telefonu gibi eşyalarını unutabildiklerini kaydetti.

Erzurum Şehir Hastanesi'nde 220 güvenlik görevlisinin bulunduğunu ve 7/24 esasına göre hizmet verildiğine dikkat çeken İhsan Nuri Doğan, “Hastanede hasta ve hasta yakınları tedavileri süresince ve tedavileri bitip ayrıldıkları zaman unuttukları eşyalar olabiliyor. Unutulan ya da kaybolan eşyalar ‘buluntu eşya evrak tutanakları’ ile görevlilerimiz tarafından kayıt altına alınıyor. Bu eşyaları çelik kasalarda muhafaza ediyoruz. Sonra kaybettikleri veya unuttukları eşyalarını hatırlayıp gelen sahiplerine de teslim ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Doğan ayrıca, hastanede kaybedilen kimlik ve çeşitli eşyaların muhafaza edildiğini de sözlerine ekleyerek, vatandaşların eşyalarını unutmamaları ve kaybetmemeleri için daha dikkatli davranmalarını istedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.