Karaman noktayı koyuyor!

Samsun Vali yardımcısı hemşehrimiz emekli oluyor!

admin
admin
10 Mayıs 2023 Çarşamba 12:53
Karaman noktayı koyuyor!

Vedat REFAYELİ

1985 yılında başladığı mülki idareler amirliği görevine artık son vermenin zamanı geldi diye düşünüyor Ömer Karaman.

O zamandan bugüne kadar sayısız il ve ilçede Vali yardımcılığı ya da kaymakamlık görevlerinde bulunan hemşehrimiz Ömer Karaman, bu yılın sonunda resmen emekli olacak ve sivil hayata dönecek.

Sarıyer, Şahinbey, Darıca, Yazıhan, Babadağ, Sarıkamış, Eskipazar’da uzun süreli kaymakamlık, Giresun ve İzmir’de Vali yardımcılığında bulunan Ömer Karaman, halen Samsun Vali yardımcılığı görevini yürütüyor.

Geçen zaman içerisinde şanssızlık eseri hayalini kurduğu Valilik görevine getirilmeyen Karaman, görevde bulunduğu süre içerisinde şehirle irtibatını koparmamış ender bürokratlardan biri olarak da biliniyor.

1959 doğumlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi patentli bürokratımıza şimdiden sivil hayatında başarılar diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut Kaşgarlı 2023-09-06 12:24:25

Boşa geçmiş bir ömür. King, Batak ve üç kağıtla gecen bir ömür. Hesabını kendi vereceği mirasçılara bırakacağı şaibeli bir miras.